Grav accident între un TIR și o cisternă pe Șoseaua de Centură a Capitalei

Grav accident între un TIR și o cisternă pe Șoseaua de Centură a Capitalei

Un grav accident a avut loc, joi dimineața, pe Șoseaua de Centură a Capitalei între un TIR care transporta fier vechi și o cisternă care transporta furaje. Ambele autovehicule au luat foc în urma impactului. Traficul în zonă este restricționat.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs ca urmare a unui accident rutier de pe Șoseaua de Centură între un TIR și o cisternă. Alertate 5 autospeciale de stingere cu apa și spumă, echipajul special de Salvatori, o autospecială de descarcerare, echipajul CBRN și o ambulanță SMURD și un echipaj SABIF. Autovehiculele implicate în accidentul rutier ard în totalitate, în acest moment se lucrează la localizarea incendiului”, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Până în acest moment au fost identificate două victime: o victimă conștientă care va fi transportată la spital, iar cea de-a două a fost găsită decedată, mai anunță salvatorii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina