Greșeală impardonabilă făcută de un concurent „Chefi la cuțite“. Ar fi fost concediat din orice restaurant VIDEO

Greșeală impardonabilă făcută de un concurent „Chefi la cuțite“. Ar fi fost concediat din orice restaurant VIDEO

Un concurent din echipa lui Florin Dumitrescu a făcut o gafă uriașă, care ține de igienă. În plus, echipa a fost sancționată din cauza altei greșeli a acestuia.

Stelian Constantin Nistor are 33 de ani, este din Sibiu și câteva luni pe an lucrează în Suedia. Acesta a mărturisit la preselecții – unde le-a servit chefilor un preparat din carne de ren – că lucrează de jumătate de viață în bucătărie, mai exact de 17 ani.

Stelian Nistor, greșeală uriașă în bucătăria Chefi la cuțite FOTO Antena 1

Cu toate acestea, în ediția de aseară a show-ului de la Antena 1, el a făcut o greșeală uriașă și a încălcat o regulă de igienă pe care o cunoaște orice începător. Concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu pregătea o variantă scandinavă a orezului cu lapte și, în timp ce gătea, a gustat din preparat. Apoi, cu aceeași lingură, a început să amestece în castronul în care se afla orezul cu lapte (secunda 40-44). Gafa lui nu a fost remarcată nici de chef Florin Dumitrescu, nici de colegii săi de echipă.

Imediat după aceasta, el a făcut o altă greșeală care l-a scos din minți pe Dumitrescu. În această probă, Sorin Bontea a folosit una dintre amulete , pentru a îngreuna munca adversarilor. Mai exact, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și concurenții lor nu au avut voie să comunice verbal pe parcursul battle-ului, ci doar prin semne.

În timp ce Stelian Constantin Nistor gătea orezul cu lapte, Sorin Bontea l-a întrebat ce prepară, iar concurentul a căzut în capcană și i-a răspuns. Acest lucru a dus la sancționarea întregii echipe, care a fost nevoită să se oprească din lucru câteva minute, ceea ce l-a enervat îngrozitor pe Florin Dumitrescu.

Nu cred că ești atât de fraier încât să cazi în capcana ăstuia. N-ai voie să vorbești, ești nebun? Aia era amuleta!“, și-a certat el concurentul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”