Grindeanu: Nu știam că Guvernul acesta e unul de tranziție, poate Olguța Vasilescu era informată mai bine

Grindeanu: Nu știam că Guvernul acesta e unul de tranziție, poate Olguța Vasilescu era informată mai bine

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri seară, că nu știa că Guvernul în funcție este unul "de tranziție", așa cum a susținut colega sa de Cabinet, Olguța Vasilescu, în cadrul CEx, adăugând că, probabil, aceasta era "mai bine informată".

 "Nu. Și eu am auzit, eram în sală când doamna Olguța Vasilescu a făcut această declarație, cum că toată lumea știa că acest guvern pe care îl conduc e un guvern de tranziție. Eu n-am știut acest lucru: punem guvern din cinci în cinci luni sau din șase în șase luni. Sincer, m-a mirat și pe mine, dar, probabil, doamna Lia Olguța Vasilescu avea informațiile și era informată mai bine și știa că după cinci luni o să vină un raport de evaluare făcut de domnul Vâlcov și o să ne spună ce ne-a spus", a declarat Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...