Halep, investiții imobiliare: a dat peste 2 milioane de euro pe două apartamente de lux în Capitală FOTO

Halep, investiții imobiliare: a dat peste 2 milioane de euro pe două apartamente de lux în Capitală FOTO

Simona Halep (32 de ani) a fost lovită de un scandal uriaș de dopaj pe final de carieră, însă, dincolo de această „pată“ care va rămâne pe CV-ul ei, indiferent de decizia de la TAS, constănțeanca se poate consola cu faptul a câștigat foarte mulți bani după cariera ei stelară.

Simona Halep

Potrivit cifrelor oficiale, disponibile pentru public, Halep ocupă locul 3 în ierarhia premiilor adunate din turnee. După Serena Williams (94,816,730 de dolari) și Venus Williams (42,595,397 de dolari) podiumul all-time al câștigurilor e completat de Simona. Cu un total impresionant: 40,203,437 de dolari. La această sumă se adaugă, bineînțeles, venituri importante din contractele de publicitate.

Iar dacă în privința încrederii acordate lui Patrick Mouratoglou (53 de ani), românca a greșit grav, după cum Adevărul a explicat aici, în schimb, Halep ia niște decizii bune când vine vorba de investiții. Având și sfătuitori buni, ea s-a implicat în domeniul imobiliar. Aici, având în vedere că prețurile sunt mai mereu în creștere, orice investiție va fi profitabilă pe termen lung.

Complexul One Rahmaninov

Complexul One Rahmaninov

Acum, potrivit profit.ro , Halep a mai făcut o mișcare importantă pe piața imobiliară. Ea a achiziționat două apartamente de lux, cu vedere la parcul Verdi și lacul Floreasca, plătind peste 2 milioane de euro,. Sursa citată a notat că apartamentele achiziționate de Halep se află la etajul 5 al complexului One Rahmaninov, catalogat drept „cel mai luxos condominiu mare“ din România.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

2 „Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă”

3 „Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot”

4 Răsturnare de situație? / Suplimentul folosit de Simona Halep ar conține „ingrediente chinezești necunoscute”

5 Cum arată sondajul pe baza căruia PSD şi PNL spun că discută comasarea alegerilor şi candidaturi pe liste comune