HALUCINANT! Dragnea fuge în Israel ca să amâne ultimul termen de la Înalta Curte! Netanyahu i-a trimis „invitația” duminică!

HALUCINANT! Dragnea fuge în Israel ca să amâne ultimul termen de la Înalta Curte! Netanyahu i-a trimis „invitația” duminică!

Dragnea fuge în Israel ca să amâne ultimul termen de la Înalta Curte! Netanyahu i-a trimis „invitația” duminică! Primele indicii au aparut cand Antena 3 a publicat o invitatie pe care premierul Benjamin Netanyahu i-a transmis-o lui Liviu Dragnea duminică, pe 22 aprilie! Netanyahu il cheama pe liderul PSD in Israel, sa discute "chestiuni legate de cooperare si viitor".

Surse politice au confirmat pentru  Ziare.com ca seful Camerei Deputatilor va onora invitatia si se va deplasa miercuri in Israel. Marti Dragnea s-a aflat la Tallinn, in Estonia, unde a participat alaturi de seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, la Conferinta Presedintilor Parlamentelor statelor membre ale Uniunii Europene.

Si premierul Viorica Dancila va efectua, miercuri si joi, o vizita in Israel, potrivit unor surse oficiale, dupa ce saptamana trecuta Guvernul a adoptat un memorandum care are in vedere mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Totul este tinut la secret pana la acest moment, oficialii evitand orice raspuns pusi in fata intrebarilor jurnalistilor. De exemplu, intrebat dupa sedinta de guvern daca Dancila urmeaza sa plece miercuri in Israel, purtatorul de cuvant Nelu Barbu a spus ca programul sefei Executivului va fi facut public de biroul de presa, dupa care a plecat fara sa mai accepte alte intrebari.

Pe de alta parte, dintr-un memorandum intern al Camerei Deputatilor, aflam ca vizita pare ca a fost destul de amanuntit planificata si ca Adrian Mladinoiu, fostul aghiotant al lui Liviu Dragnea si actual secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului, si deputatul Silviu Vexler, reprezentantul in Parlamentul Romaniei al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, au fost trimisi inainte sa o pregateasca.

Ei se afla in vizita oficiala in Israel din data de 22 aprilie.

"Domnul Vexler participa la delegatia care il va insoti pe domnul Adrian Mladinoiu, secretar de stat la SG, in vizita oficiala in Statul Israel, 22 - 25 aprilie", a spus in sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor vicepresedintele Gabriel Vlase.

Dragnea trebuia sa fie miercuri la Inalta Curte

Amintim ca Liviu Dragnea ar fi trebuit sa fie prezent miercuri la Inalta Curte unde se judeca unul dintre ultimele termene in dosarul angajarilor fictive la Protectia Copilului Teleorman.

El si-a rezervat dreptul de a da declaratii in acest dosar dupa ce toti martorii si inculpatii au fost audiati si dupa acest moment Inalta Curte ar fi declarat cercetarea judecatoreasca finalizata si ar fi putut pronunta sentintele. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa