Harghita: Bărbatul bănuit de violarea unei fete de 12 ani a fost prins de poliţişti

Harghita: Bărbatul bănuit de violarea unei fete de 12 ani a fost prins de poliţişti

Poliţiştii harghiteni au reuşit să-l prindă pe bărbatul de 55 ani, din comuna Ciceu, bănuit că a violat o fată de 12 ani, acesta fiind reţinut pentru 24 ore şi urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare prevenită.

"Bărbatul bănuit de violarea minorei de 12 ani din comuna Ciceu a fost prins de poliţişti. Este în procedură de reţinere pentru 24 de ore, va fi introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita şi sâmbătă va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Harghita, joi după-amiază, Poliţia Municipiului Miercurea-Ciuc a fost sesizată telefonic de o femeie din comuna Ciceu despre faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, a fost victima unei agresiuni sexuale.

Din primele cercetări, efectuate de o echipă operativă complexă, a reieşit că în jurul orei 16,00, un bărbat de 55 de ani, care locuieşte în imediata vecinătate a familiei minorei, ar fi chemat-o pe fată în locuinţa sa şi ar fi abuzat-o sexual.

Cel în cauză nu a fost găsit în incinta şi nici în preajma imobilului, astfel încât poliţiştii au demarat activităţi specifice de căutare în zonă, fiind alertat întregul efectiv al IPJ.

Bărbatul a fost prins vineri la o stână, la aproximativ 9 kilometri de zona locuită a comunei Ciceu.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....

5 Interesante amănunte...