Harry a refuzat să ia cina cu tatăl său, în ziua când a murit regina. Prințul a fost furios după ce soția sa a fost interzisă la Balmoral

Harry a refuzat să ia cina cu tatăl său, în ziua când a murit regina. Prințul a fost furios după ce soția sa a fost interzisă la Balmoral

Prințul Harry a refuzat să ia cina cu tatăl său, Charles, și cu fratele său, William, în ziua în care regina Elisabeta a II-a a murit. Noul rege a interzis prezența lui Meghan la Balmoral, în ziua decesului.

Harry și tatăl său, Charles, au avut un conflict chiar în ziua morții reginei FOTO PROFIMEDIA

Ducele de Sussex a fost printre ultimii membri ai familiei regale care au ajuns la Castelul Balmoral, la o oră și jumătate după moarte bunicii sale. Această întârziere a fost cauzată de o dispută pe care a avut-o cu tatăl său, actualul regele Charles al III-lea, care a insistat ca Harry să nu vină însoțit de Meghan, potrivit Daily Mail .

Harry a vrut ca soția sa să i se alăture pentru a-și lua rămas-bun de la regină, pe 8 septembrie, când aceasta a murit. Cu toate acestea, noul rege al Marii Britanii l-a sunat pe fiul său cel mic și i-a spus că „nu este potrivit” ca fosta actriță „Suits“ să fie acolo.

În urma acestei dispute, Ducele de Sussex a pierdut zborul către Aberdeen și a ajuns la Balmoral după ceilalți membri ai familiei regale și după ce regina murise.

Prințul a fost furios și a refuzat să ia cina cu tatăl său, cu fratele său, William, și cu actuala Regină Consoartă Camilla. În schimb, a cinat cu Ducele de York și Contele și Contesa de Wessex. A fost primul membru al familiei regale care a părăsit Balmoral a doua zi, cu un zbor comercial, programat dimineața, foarte devreme.

Moartea Reginei a condus la o reuniune forțată între Harry și restul familiei regale. Prințul și soția sa au aruncat monarhia în criză după ce au renunțat la atribuțiile regale, au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în California, în urmă cu doi ani.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

2 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 Rusia este pe cale să sufere o mare înfrângere în „buzunarul” Lyman. Panică în rândul bloggerilor și corespondenților militari ruși