Hidroelectrica scade cu un ban şi preţul energiei pentru clienţii casnici existenţi în portofoliul companiei

Hidroelectrica scade cu un ban şi preţul energiei pentru clienţii casnici existenţi în portofoliul companiei

Hidroelectrica va scădea, de la 1 ianuarie, preţul energiei electrice şi pentru clienţi casnici deja existenţi în portofoliul companiei, după ce, săptămâna trecută, anunţase aceeaşi reducere pentru clienţii noi, potrivit unui comunicat al producătorului de energie, remis, joi, AGERPRES.

Potrivit comunicatului, în contextul actualizării ofertei de furnizare a Hidroelectrica pentru consumatorii casnici, respectiv reducerea preţului energiei active de la 0,255 de lei/kWh, la 0,245 lei/kWh în primul semestru al anului viitor, compania anunţă clienţii deja existenţi că şi aceştia vor beneficia de noile preţuri, mai avantajoase, termenele şi condiţiile contractelor deja semnate urmând a fi actualizate în acest sens.

"Este un semn de respect faţă de clienţii noştri. Toţi cei care au ales deja oferta Hidroelectrica trebuie să aibă certitudinea că se pot bucura de cele mai bune condiţii contractuale pe care compania le poate oferi la un anumit moment. Politica noastră comercială înseamnă atragerea consumatorilor către un parteneriat corect, în care fiecare dă tot ce are mai bun, din proprie iniţiativă", a declarat Bogdan Badea, preşedintele Directoratului Hidroelectrica.

Hidroelectrica este cel mai mare producător român de energie electrică şi principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Naţional. Compania are în exploatare un număr de 209 centrale hidroelectrice cu o putere instalată totalizând 6.482 MW.

Planurile strategice ale companei includ diversificarea portofoliului de producţie către zona energiei verzi şi a serviciilor adiacente: înfiinţarea/achiziţionarea de parcuri eoliene onshore şi offshore, fotovoltaice, producţie de hidrogen, dezvoltarea unei reţele de staţii de încărcare a automobilelor electrice etc. AGERPRES/(Autor: Florentina Cernat, editor: Mariana Nica, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / „Motanul” Valeriu Nicolae o face „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiun…

2 VIDEO Este posibil așa ceva în Qatar?

3 Foarte interesante amănunte!

4 Grangurul PSD Niculae Bădălău, reținut de DNA, după ce a fost săltat și dus la audieri, duminică seară, într-un dosar de corupție

5 Andreea Tonciu și-a luat mașină de 200.000 de euro: „Sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult”