HOPA! Gâdea l-a pupat în cur pe Rareș Bogdan, ca să-l aibă în emisiune!

HOPA! Gâdea l-a pupat în cur pe Rareș Bogdan, ca să-l aibă în emisiune!

Gâdea l-a pupat în cur pe Rareș Bogdan, ca să-l aibă în emisiune! Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a fost invitat în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3,  el susținând că oamenii care au votat partidele de dreapta la europarlamentare au spus extrem de clar: scăpați-ne de ăștia! „Oamenii nu ne-au votat nici să fim primadone, nici să ne gândim politicianist cum putem să ne conservăm voturile”, a afirmat Rareș Bogdan.

El a subliniat că cei de la USR trebuie „să se gândească dacă un calcul politicianist meschin e mai bun decât salvarea unei țări”.

Principalele declarații ale lui Rareș Bogdan:

PNL este un partid care încă de la început a spus clar: trebuie să ne asumăm guvernarea. Nu a existat nicio tabără care să spună că am risca să ne erodăm.

Mâine vor fi prezenți la vot cei 94 de parlamentari ai PNL.

Votul românilor în urmă cu 3 săptămâni a fost extrem de clar. A fost un vot dat partidelor de dreapta, chiar dacă e vorba de alegeri europarlamentare. Cei care au votat au spus extrem de clar: scăpați-ne de ăștia!

Oamenii nu ne-au votat nici să fim primadone, nici să ne gândim politicianist cum putem să ne conservăm voturile, ci de a încerca să intrăm la guvernare.

PNL și partidele dreptei au obținut împreună aproape 6 milioane de voturi. Votanții nu ne vor ierta dacă nu încercăm tot ce e posibil pentru a răsturna Guvernul și pentru a veni la guvernare acum, nu peste un an și jumătate.

Victor Ponta s-a răzgândit brusc și a spus că nu mai semnează moțiunea, dar o votează.
Declarația lui Dan Barna că nu vor intra la guvernare decât după alegeri anticipate, știind că nu pot fi organizate decât în primăvară, a iscat rumoare în electorat, dar a venit apoi declarația lui Dacian Cioloș că pot intra cu miniștri la guvernare.

Am cuvinte de laudă pentru UDMR, care a semnat moțiunea.

Dacă așteptăm ca PSD-ALDE să se erodeze și să venim la guvernare la finalul anului viitor, s-ar putea ca ceea ce găsim să fie atât de jos, încât să fie extrem de greu să ridicăm economia.

Dacă nu trece moțiunea, are de pierdut România.

Eu voi milita pentru o mare alianță a opoziției, de tipul CDR sau Alianța DA.

Cine crede că PSD e astăzi învins se înșală. PSD se poate reface într-un an și jumătate.

Eu n-aș sta liniștit în această noapte, aș încerca să stau de vorbă cu parlamentari nemulțumiți din PSD, din ALDE, și acolo sunt oameni raționali. Aș negocia până în ultima clipă.

Dacă Dacian Cioloș devine liderul grupului Renew Europe din Parlamentul European, activitatea dânsului se va concentra pe activitatea de la Bruxelles și mai puțin în spațiul intern.

Eu am militat și militez pentru o mare alianță și pentru susținerea unui candidat unic la prezidențiale.

În noiembrie 2015, Klaus Iohannis i-a întins o mână lui Dacian Cioloș și l-a susținut pe Dan Barna, acum să înțeleagă și ei și să întoarcă un serviciu. Ce vor obține Barna sau Ghinea dacă obțin între 20 și 27% din voturi în fața dlui Iohannis? Nu cred că o candidatură din partea USR-PLUS va duce la o apropiere a forțelor opoziției. Mai ales că acum toate sondajele arată că niciun candidat USR-PLUS nu îl poate învinge pe Klaus Iohannis.

Exemplul Maiei Sandu și lui Andrei Năstase din Republica Moldova este un exemplu de urmat. Știu cât de greu le-a fost să se unească cu Dodon, dar altfel lăsau țara pradă oligarhului Plahotniuc.

Cei de la USR să se gândească dacă un calcul politicianist meschin e mai bun decât salvarea unei țări. Bunicii mei și bunicii dvs când au mers pe front nu s-au gândit la ce au de câștigat, ci la cum salvează țara. Deci dacă domnii din USR se gândesc cu adevărat la România și nu la cariera fiecăruia, atunci se vor gândi în primul rând la România și la ce pot să facă pentru țara asta, și nu la câte locuri sau procente ar obține în plus la eventuale confruntări electorale.

Opțiunea PNL pentru premier este Ludovic Orban, dar noi credem în opțiunea președintelui Klaus Iohannis și o vom susține, dar eu cred că președintele nu va ezita să facă nominalizarea Ludovic Orban.

Despre absența la semnarea pactului de la Cotroceni: Am fost ușor deranjat, domnia sa m-a sunat, am stat la o discuție de două ore și mi-a explicat că nu a fost nimic voit, o încercare de izolare a mea, așa că n-am niciun motiv să cred în buna credință și bunele intenții ale dlui Orban. Consider că e un  episod care a trecut și trebuie să mergem înainte.

Rămân liderul PNL cu cea mai mare încredere, ultimul sondaj a arătat că am o cotă de încredere de 37-38%. (…) Iohannis are 46%, Cioloș 33-35% și sunt eu. Mi-aș dori să fie și alți lideri din zona dreptei peste 20%.

3,5 – 4,5 milioane de votanți pentru Iohannis în primul tur, dacă va fi și un candidat al USR-PLUS. Dacă nu va fi, Iohannis va avea din primul tur peste 5 milioane de voturi, dar tot nu își va putea adjudeca funcția din primul tur, pentru că legea spune că trebuie 51% din numărul de votanți.

Dacă în turul doi ajung președintele Iohannis și un reprezentant USR-PLUS nu vor ezita românii care vor ca România să rămână o țară respectată în UE nu vor exita să voteze cu Iohannis. Klaus Iohannis nu a fost în acest mandat președintele liberalilor, ci președintele tuturor românilor și va continua să fie.

Îi salut pe telespectatorii dvs. în fața cărora mă voi exprima ori de câte ori voi avea ocazia, pentru că îi respect și consider că, cu cât aud mai multe voci, mai multe proiecții, cu cât au mai multe opțiuni, cu atât e mai bine atât pentru ei, cât și pentru democrația românească.


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”