Horoscop rune 15-21 mai 2023

Horoscop rune 15-21 mai 2023

Prosperitate pe plan financiar , dar și noroc în dragoste. Sunt veștile bune, pentru unele semne zodiacale. În săptămâna 15-21 mai, potrivit astrologului Mihai Voropchievici, o zodie are toate șansele să întâlnească o nouă iubire. Un alt nativ trebuie neapărat să nu mai trăiască în trecut.

Zodia care și-ar putea găsi marea iubire în săptămâna 15-21 mai FOTO Arhivă

Horoscopul runelor pentru perioada 15-21 mai le întâmpină pe cele 12 zodii ale horoscopului cu vești importante. Despre provocările următoarei săptămâni a vorbit Mihai Voropchievici, pentru Fanatik.

Berbecii vor primi vești bune

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt sfătuite să se relaxeze și să nu-și mai facă griji în ceea ce privește starea de sănătate a unei persoane dragi.

Taurii vor avea parte de câștiguri financiare

Taurii trebuie să se aștepte la o săptămână productivă. Vor avea parte fie de un cadou-surpriză, fie de o sumă de bani pe care o așteptau de mult timp. Începând din această perioadă vor începe să se bucure de câștigurile mult visate.

Gemeni primesc o nouă iubire în viața lor

O nouă iubire intră în viața multor Gemeni. Acești nativi vor traversa clipe de neuitat, pline de pasiune, alături de o persoană care le va oferi o dragoste nouă.

Racii trebuie să se rupă de trecut

Nativii zodiei Rac trebuie să se detașeze de trecut și să se pregătească pentru săptămâna productivă care le va bate la ușă. Nu le este recomandat să se mai agațe atât de mult de trecut, încât riscă să fie distrași de la oportunitățile care vor apărea în săptămâna următoare.

Leii vor bifa activități în viața personală

Săptămâna următoare le este dedicată Leilor care vor să exceleze pe plan intim. Pentru cei care vor să își mărească familia, visele lor pot prinde contur în zilele următoare.

Fecioarele vor lucra la capitolul comunicare

Fecioarelor le este recomandat să înceteze să-și mai facă griji referitoare la anumite probleme, multe dintre ele financiare. Runa le recomandă să aibă discuții sincere cu familia și să evite să mai ia decizii de unele singure.

Citește continuarea pe site-ul Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...