Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2022: O perioadă de schimbări serioase pentru Fecioare

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2022: O perioadă de schimbări serioase pentru Fecioare

Horoscopul săptămânal pentru perioada 11 septembrie - 17 septembrie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul săptămânal FOTO Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru 11 septembrie - 17 septembrie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 11 septembrie - 17 septembrie 2022

Subiectul perioadei poate fi legat de sănătate, de frați, de cursuri și seminarii, de publicații ori de legături cu apropiații voștri, nu neapărat rude, ci și vecini sau prieteni vechi. Ați fi tentați să vă îmbunătățiți viața de zi cu zi, jucând tare și asumându-vă riscuri majore. Fals! În ciuda speranțelor voastre, această perioadă nu vă va salva, deci nu veți avea șansa de a câștiga ceva semnificativ.

Aveți grijă de posesiunile voastre, tot ce înseamnă ele,nu neapărat materiale, pentru că dacă cineva trebuie să câștige mult acum, cu siguranță nu veți fi voi aceia. Cât strict despre partea financiară, să fiți extrem de precauți în cheltuielile voastre - orice imprudență ar putea avea consecințe pe termen lung.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 11 septembrie - 17 septembrie 2022

Încercați să nu fiți prea critici față de acei prieteni care nu v-au îndeplinit așteptările! Realizați faptul că au că propriile lor slăbiciuni care poate i-au împiedicat să facă totul ca la carte. Nu împărtășiți secretele voastre cu oricine. Desigur, trebuie să comunicați cu toată lumea, dar dezvăluirile să le faceți numai acelora cu suflet ales. De asemenea, puteți vedea acum că unele dintre obiectivele și țelurile voastre ating punctul culminant, oferind zilele astea șansa de a culege roadele.

Bucurați-vă de copilul vostru interior și apelați la sprijinul copiilor voștri pentru a vă aduce în acel loc special în care să vă conectați cu mulțumirea. Eliberați-vă de inhibiții și căutați plăcerea pe care ați avut-o odată, în copilărie! Nu renunțați la activitațile culturale și de divertisment cu prietenii, nici la sport, iar dacă aveți talente artistice, acordați-le mai mult timp.

În domeniul profesional, veți fi apreciați pentru ideile originale. Dar va fi necesar să evitați să vindeți pielea ursului înainte. Asta ar însemna să omorâți perspectiva încă din fașă. Mai aveți mult de muncit de la concepție și până la realizarea în practică.

Atenție la marile investiții și, chiar dacă veți avea ceva noroc de câștiguri ușoare, nu mizați mereu doar pe șansa asta! Apelați la ce ați învățat din erorile trecute, căci v-ați mai jucat și altădată cu focul.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 11 septembrie - 17 septembrie 2022

Opriți-vă și admirați natura toamna, ocupați-vă să organizați evenimente cu familia sau cu prietenii cu care aveți o relație îndelungată. Ați fost într-o cursă permanentă, alergați de la un obiectiv la altul, iar acum trebuie să vă reîntoarceți la rădăcini, să vă luați pauze mai des, chiar și în deplasări care rămân în continuare numeroase.

Aveți timp să observați un copac sau modul aparte cum sunt îmbrăcați cei pe lângă care treceți. Apelați la aromaterapie pentru a retrăi amintiri care v-au rămas în memorie și fiți prezent.

Starea interioară e posibil să fie una tensionată, să trăiți o contradicție între ce vreți să faceți și ce aveți concret de făcut sau ce puteți înfăptui acum cu mijloacele disponibile. Pot apărea fustrări, se deschid răni mai vechi pe care aveți șansa să le închideți. În principal la locul de muncă, încurajați pe cei din jur chiar și atunci când lucrurile știți că nu sunt ideale.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 11 septembrie - 17 septembrie 2022

Puterea de materializare e mai ridicată decât vă așteptați. Dacă aveți nevoie de bani,primiți sprijin financiar, dacă doriți sprijin emoțional, vi se dăruiesc cuvinte frumoase. Zidul propriu însă rămâne ridicat și parcă nu vă vine să credeți că vi se oferă așa promisiuni împlinite. Atenție, nici ceilalți nu vor sta cu mâna întinsă sau cu brațele deschise la nesfârșit și e bine să profitați, indiferent de context!

Nu așteptați să fie scena pefectă, cadrul și momentul potrivit, ci doar fiți conștient că lumea se deschide. Dar trebuie să vă deschideți inima și să primiți ajutorul. Direcționați gândurile cu grijă pentru că altfel există riscul și pot apărea procese de autoînvinovățire.

Manifestați recunoștința către prieteni și familie, fiți cu ochii și pe potențialul pe care îl puteți dezvolta acum cu sprijinul lor și urmăriți starea de sănătate care e legată strâns de planul emoțional. Dacă vă păstrați echilibrul între trăiri și corpul fizic, veți face față cu brio consumului energetic zilnic.

Află pe Click! ce le așteaptă pe celelalte zodii

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...