Horoscop zilnic, 3 august 2016. Gemenii descoperă că au prieteni necinstiţi

Horoscop zilnic, 3 august 2016. Gemenii descoperă că au prieteni necinstiţi

Berbec

Din punct de vedere financiar, nu apare astăzi niciun fel de schimbare (bună sau rea), în schimb aveţi senzaţia că toţi prietenii dv. au dispărut iar fără urmă. Mai ambiţios ca niciodată, vă puneţi în evidenţă „talentele” profesionale cu orice ocazie. Dorinţă maximă de separare.

Taur

Mai conştiincios decât de obicei (aproape obsedat de ordine), puteţi să primiţi cu mândrie apelativul de „spirit birocratic”. Munciţi mult, atât la serviciu, cât şi acasă, iar membrii familiei se cam sperie. Visaţi la călătorii şi planurile dv. se axează pe realizarea acestora.

Horoscop zilnic, 3 august 2016. Gemenii descoperă că au prieteni necinstiţi

Descoperiţi că aveţi mulţi prieteni necinstiţi şi infideli. Cu şarmul dv. din ultimele două luni, aţi reuşit să atrageţi tot felul de indivizi dubioşi! Nimic nu vă intimidează, nimeni nu vă poate înlătura de la preluarea unei activităţi ce vă va deschide noi orizonturi profesionale.

Rac

Păreţi cu capul în nori şi pentru că sunteţi îndrăgostit fără limite. Aveţi mare grijă la producerea unor accidente din cauza neatenţiei sau a enervării! Vibraţi de curiozitate, însă parcă au dispărut toate sursele care vă ţineau la curent cu toate „noutăţile” apărute prin anturaj.

Leu

Nu doriţi să călătoriţi, dar nici nu se iveşte ocazia de a ocoli drumurile impuse de şefii dv. sau de familie. Partenerul de viaţă nu vă înţelege intenţiile şi vă condamnă. Bunul simţ vă inspiră cum să abordaţi persoanele care vor depinde de dv. şi cu care va trebui să colaboraţi.

Fecioară

Aveţi o stare de nelinişte, iar la serviciu vă nemulţumesc toate. Nici acasă nu prea vă place! Obiectivitatea, pragmatismul şi logica dv. rămân neexploatate. Cu toate că aveţi un program încărcat, trebuie să vă faceţi timp să răspundeţi la noile solicitări ale rudelor apropiate.

Horoscop zilnic, 3 august 2016. Balanţele, certuri la locul de muncă

Certurile cu partenerii de afaceri ori cu un coleg încăpăţânat şi foarte dur sunt la ordinea zilei. Inteligenţa maximă vă ajută să le jucaţi o farsă pe care să nu o uite toată viaţa. Nu sunt excluse confuziile şi numeroasele „interpretări” care pot să vă îndepărteze definitiv.

Scorpion

Pentru dv., satisfacţiile în iubire şi armonia familială par două concepte ce aparţin trecutului. Aveţi mai multă încredere în prieteni şi totul se va rezolva! Problemele şi discuţiile, de orice natură, nu vor dispărea dacă vă exprimaţi cu stângăcie ori cu prea multă diplomaţie.

Săgetător

Extraordinară energie şi erotism ieşit din comun. Vă împăcaţi cu persoana iubită, dar uitaţi să comunicaţi noutăţile şi familiei dv. Comunicaţi cu foarte mare greutate, mai ales cu partenerul de afaceri. Obţineţi avantaje, dacă vă decideţi să vindeţi acum casa în care locuiţi.

Capricorn

Tendinţa de a idealiza iubirea pentru partenerul dv. de cuplu devine bizară şi e accentuată de un redus simţ practic. Doar financiar vă puteţi declara mulţumit întru totul. Familia e dezbinată de minciuni. Aveţi talent de a modela caractere, de a disciplina persoane recalcitrante.

Horoscop zilnic, 3 august 2016. Vărsătorii acţionează din impuls

Daunele financiare care apar după-amiază nu au nicio legătură directă cu dv., dar vă simţiţi vinovat şi acţionaţi după primul impuls. Lipsa de coordonare cu ceilalţi membri ai familiei este evidentă. Doriţi să transmiteţi nişte principii pe care le consideraţi foarte preţioase.

Peşti

Exprimarea violentă şi nerăbdarea dv. sunt „apreciate” cum se cuvine de cei cu care lucraţi dimineaţă. Ulterior, deja nimeni din anturaj nu mai vrea să vă stea prin preajmă. Colegii sunt foarte nemulţumiţi de dv., dar nu îndrăznesc să vă reproşeze, pentru moment, absolut nimic.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /