Hunedoara: Organizaţia judeţeană PSD îl susţine 'necondiţionat' pe Liviu Dragnea la conducerea partidului

Hunedoara: Organizaţia judeţeană PSD îl susţine 'necondiţionat' pe Liviu Dragnea la conducerea partidului

Organizaţia judeţeană Hunedoara a Partidului Social Democrat îl susţine "necondiţionat" pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, potrivit unei rezoluţii adoptate, în unanimitate, sâmbătă, la Deva, de către cei 400 de delegaţi prezenţi la Conferinţa judeţeană a PSD.

"Organizaţia judeţeană Hunedoara a Partidului Social Democrat îl susţine necondiţionat pe domnul Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al PSD", se arată în textul rezoluţiei ce a fost votată de membrii PSD prezenţi la Conferinţa judeţeană.

În rezoluţie se menţionează susţinerea pe care PSD Hunedoara o are faţă de programul de guvernare al partidului şi faţă de Guvernul condus de premierul Viorica Dăncilă, precum şi faptul că social-democraţii hunedoreni militează pentru ducerea la îndeplinire a obiectivelor stabilite prin acest document.

În textul rezoluţiei se mai arată că rezultatele obţinute de social-democraţi la alegerile locale şi parlamentare din anul 2016 sunt cele mai bune după 1990, precum şi faptul că programul de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile a fost elaborat şi coordonat direct de Liviu Dragnea.

"Este o rezoluţie de susţinere în continuare pentru rezultatele pe care (Liviu Dragnea, n.r.) le-a avut la conducerea partidului, începând cu anul 2016, la alegerile locale şi parlamentare. Este un lucru care nu este uşor de făcut. Domnul Dragnea a ştiut şi a elaborat programul de guvernare (...) şi a ştiut să-l prezinte cum nimeni nu-l putea prezenta. (...) Aş putea spune, fără teama de a greşi, că singurul partid care a participat la alegeri este PSD, pentru că a avut, cu adevărat, un program de guvernare realist şi bine integrat", a spus preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

Filiala judeţeană PSD Hunedoara va fi reprezentată la Congresul PSD din 10 martie de un număr de 91 de delegaţi, aleşi prin vot în cadrul Conferinţei judeţene.

PSD Hunedoara numără acum peste 10.700 de membri, dintre care aproape 42% sunt femei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

2 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

3 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

4 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

5 Foarte interesante amănunte!