IGPR: Bărbat arestat pentru că a încercat să vândă o tânără pentru practicarea prostituţiei

IGPR: Bărbat arestat pentru că a încercat să vândă o tânără pentru practicarea prostituţiei

Procurorii DIICOT Oradea au decis reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat care ulterior a fost arestat preventiv pentru 15 zile de Tribunalul Bihor sub acuzaţia de trafic de persoane, după ce a fost în prins în timp ce încerca să vândă o tânără pentru practicarea prostituţiei.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea şi procurorii DIICOT Oradea au prins în flagrant delict, miercuri, în localitatea Sanislău, judeţul Satu Mare, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Salonta, judeţul Bihor, în timp ce ar fi încercat să vândă, contra sumei de 400 de euro, o tânără, de 23 de ani, din Sanislău, în scopul practicării prostituţiei", informează Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

În cauză s-a stabilit că inculpatul găzduia o persoană de sex feminin în vârstă de 23 de ani, pe care dorea să o ofere spre vânzare, în vederea exploatării acesteia prin obligarea la practicarea prostituţiei, oricărei persoane dispuse să se deplaseze până la domiciliul său.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Asta e din ciclul / Judecați voi...

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie