IGPR: Percheziții la sediile unor firme din domeniul construcțiilor și publicității; prejudiciu de aproximativ 1.000.000 de lei

IGPR: Percheziții la sediile unor firme din domeniul construcțiilor și publicității; prejudiciu de aproximativ 1.000.000 de lei

Ofițerii Direcției de Investigare a Criminalității Economice au descins, miercuri dimineață, la locuințele unor persoane și sediile unor firme din domeniul construcțiilor și publicității, pentru percheziții ce vizează infracțiuni de evaziune fiscală și spălare a banilor, cu un prejudiciu de aproximativ un milion de lei, a anunțat IGPR printr-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

"Cercetările în acest caz au relevat faptul că mai multe persoane ar fi săvârșit infracțiunile de evaziune fiscală și spălare a banilor, prin intermediul unor societăți comerciale ce desfășoară activități în domeniul construcțiilor și publicității", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, polițiștii efectuează cinci percheziții, pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Dâmbovița.

Cei implicați ar fi creat un prejudiciu bugetului de stat de aproximativ 1.000.000 de lei.

Acțiunea se desfășoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria