Imagini CUTREMURĂTOARE! Jandarmeria a folosit grenade cu șrapnel! Cine a premeditat acest măcel?

Imagini CUTREMURĂTOARE! Jandarmeria a folosit grenade cu șrapnel! Cine a premeditat acest măcel?

Risc Seismic

Imagini CUTREMURĂTOARE! Jandarmeria a folosit grenade cu șrapnel! Cine a premeditat acest măcel? Camerele de gardă de la spitalele bucureștene sunt pline cu răniți! Oameni buni, sunt cel puțin 300 de răniți! N-a fost atenta, n-a fost cutremur, n-a fost uragan! S-au furat arme de la jandarmi? De ce aveau jandarmii arme asupra lor?

Sociologul Mihaela Miroiu, profesor universitar:

„Ce cred acum:
1. Diversiunea cu violențele a fost planificată și orchestrată.
2. Categoric că au existat și câțiva oameni cărora testosteronul le-a întunecat neuronul și au devenit agresivi. Trebuiau izolați, încătușați și arestați, așa cum s-a întâmplat și altă dată.
3. Să ajungă un guvern să dea ordin ca jandarmii să gazeze cetățenii pașnici pentru ca să apere libertatea și averea unor mafioți de partid și de stat este absolut incalificabil.
4. Să ajungă televiziuni întregi să justifice o astfel de samavolnicie este în afara oricărui calificativ referitor la rostul presei.
5. Să ajung să citesc postări, inclusiv din partea unor oameni la care țin, cărora nu le pasă de sutele de victime colaterale, ci de doi jandarmi insistent filmați că sunt agresați (de care îmi pare și mie la fel de rău), mă doare până în străfunduri.
Probabil că puțini dintre noi, indiferent de studii, înțeleg democrația, drepturile civile și politice. Și au probleme cu simțul moral.
Aceasta din nurmă este tare, tare greu de dus. Doare rău de tot.”


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...