Imagini de „colecție” cu „fetița” care a ridicat fustița...

Imagini de „colecție” cu „fetița” care a ridicat fustița...

Eva Zaharescu (19 ani) este fiica Andreei Berecleanu (46 de ani) din fostul mariaj al jurnalistei cu prezentatorul TV Andrei Zaharescu (61 de ani).

Eva studiază în Londra. În mediul online, Eva a devenit din ce în ce mai prezentă și mai dezinvoltă, publicând numeroase fotografii în bikini. Cel mai recent, studenta a publicat două imagini în care poartă un bikini albastru foarte decupat.

„Ești prea frumoasă să porți așa ceva; Doamne, ce ai Eva?; Ăsta da costum de baie!; Superbă!; Foarte frumoasă!”, au fost câteva dintre comentariile postării.

Tinerei i-a căzut cu tronc un donjuan din showbiz, care s-a iubit cu multe femei celebre. Este vorba despre Ștefan Manolache (28 de ani), fostul iubit al Andreei Antonescu, care a dat în vileag că se iubește cu fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu. Ștefan Manolache a publicat câteva imagini pe Instagram, în care apare alături de Eva Zaharescu, și din care reiese că cei doi sunt mai mult decât amici. Relația dintre Eva Zaharescu și Ștefan Manolache este încă la început, cei doi formând un cuplu de la sfârșitul lunii iunie, după cum anunță romanialibera.ro.

Dovada că Eva Zaharescu și Ștefan Manolache formează un cuplu
foto: Instagram



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...