Incendii la maşini în sectorul 1/ Jandarmeria Capitalei: Un bărbat bănuit de incendiere, depistat şi predat poliţiştilor

Incendii la maşini în sectorul 1/ Jandarmeria Capitalei: Un bărbat bănuit de incendiere, depistat şi predat poliţiştilor

Un bărbat bănuit că ar fi incendiat mai multe maşini în sectorul 1 al Capitalei a fost depistat de jandarmi , în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi predat poliţiştilor, anunţă Jandarmeria Capitalei.

"O persoană bănuită de incendierea mai multor maşini în Capitală a fost depistată de jandarmi. Aseară, în jurul orei 01,00, un bărbat care corespundea descrierii poliţiştilor, în vârstă de 42 de ani, a fost depistat în zona Calea Griviţei", precizează reprezentanţii Jandarmeriei.

Conform sursei citate, asupra bărbatului au fost găsite două pietre, pe palme avea urme de funingine şi pantalonii cu urme de arsuri.

"Persoana a fost predată de jandarmi poliţiştilor, care vor continua cercetările în cauză", a adăugat Jandarmeria Capitalei.

Totodată, Poliţia Capitalei informează că, pe timpul nopţii, au fost audiate mai multe persoane.

"În noaptea de 31 martie/1 aprilie, pe raza sectorului 1, au fost sesizate trei incendii, în urma cărora şapte autoturisme parcate au suferit avarii în diverse proporţii. Grupele operative ale Secţiilor 2 şi 4 Poliţie au declanşat cercetările. Având în vedere concluziile preliminare ale pompierilor care s-au deplasat pentru stingerea incendiilor, care duc spre ipoteza că acestea au fost provocate, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-au produs evenimentele şi pentru identificarea persoanei/persoanelor care au recurs la o asemenea acţiune. Pe timpul nopţii au fost conduse la sediul Poliţiei mai multe persoane, care au fost audiate, dar până în prezent nu au rezultat elemente de interes operativ cu privire la acestea", precizează Poliţia Capitalei.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, ISU Bucureşti - Ilfov a intervenit în mod succesiv, în decurs de mai puţin de o oră, pentru stingerea a trei incendii produse la autoturisme staţionate. Primul incendiu a fost anunţat la 112 în jurul orei 23,00, în strada Gala Galaction, unde au fost găsite trei autoturisme care ardeau cu flacără, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată, a anunţat ISU Bucureşti - Ilfov.

Conform sursei citate, în scurt timp a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacără, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Pentru stingerea incendiilor au acţionat pompierii detaşamentelor Mihai Vodă, Grozăveşti, Expoziţiei şi Băneasa. Ca urmare a cercetării efectuate la faţa locului au fost identificate indicii care conduc către ipoteza unui incendiu provocat, a mai arătat ISU Bucureşti - Ilfov. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...