INCREDIBIL! PSD a ajuns să țină ședințele în funcție de DNA! Votarea miniștrilor a fost amânată pentru că lui Stănescu i s-ar putea redeschide dosarul, joi, la Curtea Supremă!

INCREDIBIL! PSD a ajuns să țină ședințele în funcție de DNA! Votarea miniștrilor a fost amânată pentru că lui Stănescu i s-ar putea redeschide dosarul, joi, la Curtea Supremă!

Incredibil! PSD a ajuns să țină ședințele în funcție de DNA! Votarea miniștrilor a fost amânată pentru că lui Stănescu i s-ar putea redeschide dosarul, joi, la Curtea Supremă! Vicepremierul Paul Stănescu este chemat joi de Direcția Națională Anticorupție la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a i se redeschide un dosar. În acest fel, ședința de luni a CEx în care se anunțase cu surle și trâmbițe că se votează noul Guvern a fost amânată pentru vineri.

Conform informațiilor noastre, Dragnea a stopat întregul demers. În pofida tuturor cererilor de a se vota. Dacă ședința s-ar fi ținut azi și joi lui Stănescu i-ar fi fost redeschis dosarul, președintele Iohannis ar fi avut un argument foarte solid să-l elimine pe Stănescu de pe lista noului Guvern pe care PSD ar fi trimis-o la Cotroceni. Și PSD ar fi trebuit să țină vineri o nouă ședință pentru desemnarea unui alt nume care să-i ia locul lui Stănescu în Guvern.

Însă, spun sursele noastre, surprizele sunt abia la început! Nu uitați!


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro