INCREDIBIL! PSD a ajuns să țină ședințele în funcție de DNA! Votarea miniștrilor a fost amânată pentru că lui Stănescu i s-ar putea redeschide dosarul, joi, la Curtea Supremă!

INCREDIBIL! PSD a ajuns să țină ședințele în funcție de DNA! Votarea miniștrilor a fost amânată pentru că lui Stănescu i s-ar putea redeschide dosarul, joi, la Curtea Supremă!

Incredibil! PSD a ajuns să țină ședințele în funcție de DNA! Votarea miniștrilor a fost amânată pentru că lui Stănescu i s-ar putea redeschide dosarul, joi, la Curtea Supremă! Vicepremierul Paul Stănescu este chemat joi de Direcția Națională Anticorupție la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a i se redeschide un dosar. În acest fel, ședința de luni a CEx în care se anunțase cu surle și trâmbițe că se votează noul Guvern a fost amânată pentru vineri.

Conform informațiilor noastre, Dragnea a stopat întregul demers. În pofida tuturor cererilor de a se vota. Dacă ședința s-ar fi ținut azi și joi lui Stănescu i-ar fi fost redeschis dosarul, președintele Iohannis ar fi avut un argument foarte solid să-l elimine pe Stănescu de pe lista noului Guvern pe care PSD ar fi trimis-o la Cotroceni. Și PSD ar fi trebuit să țină vineri o nouă ședință pentru desemnarea unui alt nume care să-i ia locul lui Stănescu în Guvern.

Însă, spun sursele noastre, surprizele sunt abia la început! Nu uitați!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

3 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

4 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...