Info. DNA Craiova ține la sertar un dosar exploziv al deputatului PSD Alexandru Stănescu, fratele lui Paul Stănescu! În dosar ar fi implicat și băiatul lui Dragnea!

Info. DNA Craiova ține la sertar un dosar exploziv al deputatului PSD Alexandru Stănescu, fratele lui Paul Stănescu, premierul interimar al Guvernului României! În dosar ar fi implicat și băiatul lui Dragnea! Și, dacă tot sunt acum în vogă, dosarul ar viza afacerile necurate cu porci ale familiei Stănescu. Derulate de Alexandru Stănescu prin societatea TO-MAK GRUP SRL. Prejudiciul este uriaș. Sursele noastre vorbesc și despre o schemă de tip suveică între societatea fratelui lui Paul Stănescu și odrasla lui Dragnea. În primăvara acestui an au apărut pe piață niște tranzacții ale odraslei lui Dragnea derulate prin agenția CEC Bank din Corabia, oraș aflat foarte aproape de centrul operațional și zona de influență a clanului Stănescu. 

Apropo, sediul declarat al TO-MAK GRUP SRL este tarlaua 134, parcela 1. Și este vorba despre o falsă fermă de creștere a porcilor, ridicată pe bani europeni. Și care, spun sursele noastre, a fost populată cu porci doar la momentul recepției. De atunci incinta este folosită ca depozit ilegal de legume.

Demolarea DNA are un scop precis, oameni buni...

Galerie foto și documente


Alexandru Stănescu

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

2 Birchall îi dă masca jos lui Dăncilă! Noi dezvăluiri pe Facebook

3 ALERTĂ Gigel Știrbu (PNL): Locuitorii din județul Olt care primesc ajutoare sociale, amenințați că dacă nu vot…

4 Mafia PSD / Teodorovici nu a revendicat peste 84 milioane de euro, ca despăgubire a statului din Dosarul retroce…

5 CTP nu va mai apărea în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi24

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel