Informație-BOMBĂ! De ce a întors armele Marian Neacșu împotriva aliatului său, Liviu Dragnea. Neacșu, favorit să preia interimatul PSD

Informație-BOMBĂ! De ce a întors armele Marian Neacșu împotriva aliatului său, Liviu Dragnea. Neacșu, favorit să preia interimatul PSD

Informație-BOMBĂ! De ce a întors armele Marian Neacșu împotriva aliatului său, Liviu Dragnea. Neacșu, favorit să preia interimatul PSD.
 
Marian Neacșu, secretarul general al PSD și unul dintre aliații – cheie ai lui Liviu Dragnea în ultimii ani, a întors armele împotriva șefului său și acționează în acest moment alături de gruparea Paul Stănescu – Mihai Tudose, au declarat pentru  G4Media.ro surse din partid.

Printre motivele principale ale schimbării radicale de poziție se numără neîncrederea în promisiunile lui Liviu Dragnea că o va pune pe lista de candidați la europarlamentare pe protejata sa, Silvia Claudia Mihalcea, potrivit surselor citate.

În plus, Marian Neacșu ar fi fost deranjat de faptul că Dragnea l-ar fi bănuit că a cerut diverse favoruri pentru promovarea unor oameni din teritoriu în diverse ministere și instituții guvernamentale. În calitate de secretar general al PSD, Neacșu e responsabil de resursele umane ale partidului.

De altfel, unii dintre puciști ar lua în calcul să-l propună pe Neacșu ca șef interimar al PSD dacă Liviu Dragnea va fi convins să facă un pas în spate. Neacșu e văzut ca un personaj non-conflictual, cu relații bune în teritoriu, și care nu ar pretinde puterea totală în partid până la organizarea unui congres.

Reamintim că Neacșu nu e membru al Parlamentului, fiind lăsat în afara listelor din cauza condamnării la șase luni de închisoare cu suspendare în februarie 2016 pentru conflict de interese (și-a angajat soția ilegal la cabinetul de parlamentar).

Marian Neacșu s-a poziționat marți împotriva intereselor lui Liviu Dragnea în două chestiuni majore. În primul rând, el a spus că o ordonanță de urgență pentru amnistie ar fi ”inoportună”, iar despre retragerea sprijinului politic pentru Gabriela Firea a spus că ”ar fi o greșeală”.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

2 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...