Informație. SCANDAL uriaș în PSD după ce Vâlcov și-a pus o marionetă la ANAF! Olguța, reacție NERVOASĂ pe Facebook! Teodorovici nici nu-i știa numele!

Informație. SCANDAL uriaș în PSD după ce Vâlcov și-a pus o marionetă la ANAF! Olguța, reacție NERVOASĂ pe Facebook! Teodorovici nici nu-i știa numele!

Informație. SCANDAL uriaș în PSD după ce Vâlcov și-a pus o marionetă la ANAF! Olguța, reacție NERVOASĂ pe Facebook! Teodorovici nici nu-i știa numele! Este scandal mare în PSD după ce lumea s-a lămurit că cel care se află în spatele numirii necunoscutei Mihaela Triculescu este Darius Vâlcov și nu Olguța Vasilescu. Scandalul a plecat din sânul organizației Dolj a PSD și s-a extins până a ajuns la Viorica Dăncilă, care a fost sunată deja de mai mulți baroni ai partidului pentru a fi întrebată personal care este adevărul.

Sursele noastre spun că există chiar posibilitatea ca în acest weekend să se renunțe la numirea Mihaelei Triculescu. 

Adevărul a făcut sâmbătă public faptul că „Teodorovici a ţinut-o două ore la uşa lui pe această Mihaela. Nu reţinuse numele“.

Ministrul Finanţelor ar fi fost luat prin surprindere când s-a trezit cu Mihaela Triculescu la uşa biroului său. "Nu ştiu cine este Triculescu. Ulterior am aflat că, înainte de Crăciun, ministrul Teodorovici a ţinut-o pe această Mihaela 2 ore la uşa lui. Nu reţinuse numele pe care i-l spusese Vâlcov. Duduia a intrat până la urmă şi i-a spus: «Eu trebuie să fiu la ANAF!». Mai mult nu ştiu", a declarat unul dintre liderii PSD Dolj, care a preferat să-şi păstreze anonimatul.

La rândul lor, liderii PSD din Dolj ridică din umeri în privinţa Mihaelei Triculescu și fac trimitere la Darius Vâlcov. „Nu a tras sforile la noi, nu o ştim, n-am văzut-o în viaţa noastră. În altă parte trebuie să căutăţi, la vreo 50 de kilometri de Craiova“, a declarat unul dintre aceştia.

Olguța Vasilescu, reacție nervoasă pe Facebook. Manda, declarație pentru Capital

„Observ ca, deși liderul PSD Dolj Claudiu Manda a dat ieri un punct de vedere ziarului Capital, minciunile despre persoana mea continuă. Nu o cunosc pe doamna de la ANAF şi nu am propus-o pe vreo funcţie. Dacă persistați in aceasta telenovela de prost gust, data viitoare vă vor raspunde avocații mei.“, a scris sâmbătă, Olguța Vasilescu pe Facebook.

Contactat de Capital, Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj şi țiitorul Olguţei Vasilescu a infirmat că ar fi avut vreun rol în numirea de la ANAF. "Cine este domnul Trancă? Eu nu-l cunosc. Și nici Olguţa. Aici este vorba despre o manipulare. Noi nu o cunoaştem pe doamna Triculescu şi nu am avut niciun rol în numirea ei", a spus şeful Comisiei SRI.

Filiera duce spre Vâlcov

Triculescu a fost asociată într-una dintre firme cu Adriana Cotel, cea care în octombrie 2018 a fost numită şefă a Agenţiei Naţionale a Medicamentului, printr-o decizie surprinzătoare şi controversată. Mai multe canale media au scris la vremea respectivă că Adriana Cotel este legată printr-o prietenie veche de Darius Vâlcov, consilier de stat al premierului Dăncilă, cel pe care sursele din interiorul PSD îl indică şi în spatele numirii lui Triculescu la şefia ANAF.

Triculescu şi Cotel au preluat la începutul lui 2018 o firmă pe care proprietarul a vrut s-o lichideze fiindcă nu putea să justifice în jur de 200.000 de lei pe care-i păstra în propria locuinţă şi în conturile personale. Firma se numea Tansof SRL Prunet, iar Triculescu şi Cotel au preluat societatea şi i-au schimbat denumirea în Inspire General SRL. Au mutat sediul social în satul Almaj din judeţul Dolj şi au schimbat domeniul principal de activitate în “Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similară”.

Pe 31 octombrie 2018, Adriana Cotel a fost numită la şefia Agenţiei Naţionale a Medicamentului. Imediat, în noiembrie 2018, cele două partenere (Triculescu şi Cotel) s-au retras din Inspire General, acţionar majoritar devenind Răzvan-Mihai Trifan, un apropiat al Mihaelei Triculescu. Numele acestuia apare şi într-o altă firma la care noua şefa ANAF a renunţat tot în noiembrie 2018: Perfect Balance Profesional SRL.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...