Interlopul „Bodyguardul lui Dumnezeu” dă mesaje din biserică după ce a fugit de polițiști

Interlopul „Bodyguardul lui Dumnezeu” dă mesaje din biserică după ce a fugit de polițiști

Mircea Ursu, interlopul acuzat că a plasat pe piață valută falsă, scoasă la imprimantă, a fugit de acasă, după ce propria nevastă l-a dat pe mâna poliției, fiindcă a încălcat ordinul de protecție.

Mircea Ursu, supranumit „Bodyguardul lui Dumnezeu” după ce a mărturisit că a luat calea bisericii, a transmis reporterilor Spynews un mesaj bizar, în care explica faptul că se ascunde de poliție, după ce a fost „turnat” chiar de soția sa.

„Am probleme mari, cu niște abuzuri! Mă caută poliția, dar am fugit de acasă la timp. Nu m-au găsit la adresă. Acum sunt pe goană, dar sper să se rezolve. Totul, din cauza soției!”, a declarat interlopul fugar.

Ordin de restricție

„Admite în parte cererea privind emiterea ordinului de protecţie. Emite ordin de protecţie împotriva intimatului Ursu Mircea. Obligă intimatul la respectarea următoarei măsuri, pentru o durată de 3 luni: 1. să păstreze o distanţă minimă de 300 metri faţă de victima Ursu Gina Florentina. 2. Să păstreze o distanţă minimă de 300 metri faţă de minora .... . 3. Să păstreze o distanţă minimă faţă de reşedinţa victimei situată în ... . 4. Interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu victima”, au decis magistrații de la Judecătoria Sectorului 1, pe 1 iulie. Ulterior, Mircea Ursu a contestat hotărârea, iar apelul va fi judecat peste câteva zile, la Tribunalul București.

A pus bani falși în circulație

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2020-2021, o persoană, de 39 de ani, ar fi determinat, în mai multe rânduri, o altă persoană să falsifice mai multe bancnote de euro, acesta din urmă falsificând bancnotele menționate, pe care i le-ar fi înmânat bărbatului de 39 de ani, în vederea punerii în circulație. Bărbatul de 39 de ani ar fi pus în circulație mai multe bancnote de euro, în urma achiziționării de bunuri și servicii”.

Mircea Ursu, alias „Bodyguardul lui Dumnezeu”, după ce a luat calea bisericii, a fost făcut K.O. de un lider al grupării Sportivilor care controlează Sectorul 4, în fața soției, cu un filmuleț deocheat cu fosta nevastă a unui cap mafiot, informează spynews.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?