Întrebare: Este posibil ca un președinte, ales de peste 6 milioane de români, să se umilească la o proastă, marioneta unui infractor, pentru a vorbi cu ministrul de externe?

Întrebare: Este posibil ca un președinte, ales de peste 6 milioane de români, să se umilească la o proastă, marioneta unui infractor, pentru a vorbi cu ministrul de externe?

Întrebare: Este posibil ca un președinte, ales de peste 6 milioane de români, să se umilească la o proastă, marioneta unui infractor, pentru a vorbi cu ministrul de externe? Cică Meleșcanu n-ar mai vrea să se ducă la Cotroceni dacă președintele n-o sună pe Proastă să-i ceară voie! Mai mult, ar fi anunțat la cabinetul președintelui că nu se duce marți la 11.00 dacă Iohannis n-o sună pe Proastă!

Fraților, aici s-a ajuns! O proastă îl condiționează pe președintele ales de români. Una care n-a luat niciun vot în nume propriu! Mai mult, a candidat la ea, la Videle, și s-a făcut de râs! 

Proasta a repetat ce i-a dictat Dragnea

Dragnea e cel care a dat ordin

Dăncilă: „Dânsul hotărăşte dacă trebuie să sune sau nu. Într-un guvern, ca să chemi un ministru, trebuie să vorbeşti cu primul ministru, aceasta este regula şi această regulă trebuie respectată de toată lumea, cum şi eu respect toate regulile care ţin de preşedinte. Este opinia dumnealui dacă vrea să meargă ministrul acolo, trebuie să sune. Preşedintele trebuie să sune dacă vrea să meargă un ministru la Cotroceni, suntem totuşi un guvern, există anumite reguli care trebuiesc respectate de toată lumea.

Domnul Meleşcanu a vorbit cu mine, a vorbit cu primul ministru, şi bineînţeles dacă îşi va da acordul primul ministru va merge. Eu nu pot să-mi dau acordul pentru ceva în care nu am fost întrebată”

Dragnea: „În ceea ce privește convocarea la ordin a ministrului de externe, este o decizie pe care o va lua doamna prim-ministru după o discuție cu dl ministru Meleșcanu”, a spus președintele social-democrat. El a ţinut să precizeze că, la întâlnirea în trei de la Cotroceni de la instalarea Guvernului Dăncilă, s-a convenit ca preşedintele sau consilierii săi să nu cheme direct miniştrii la discuţii la Cotroceni. „ S-a convenit că preşedintele sau consilierii prezidenţiali sau şefii de cabinet ai consilierilor prezidenţiali nu convoacă şi nu cer miniştrilor să vină la întâlnire la Cotroceni, ci este o discuţie care are loc între preşedinte şi prim-ministru, preşedintele discută cu primul ministru, îi solicită sau îi spune că vrea să aibă o întâlnire cu unul sau mai mulţi miniştri şi amândoi convin să aibă loc această întâlnire. Acest lucru nu s-a respectat niciodată şi va decide doamna prim-ministru ce se întâmplă, pentru că preşedintele nu conduce Guvernul, chiar dacă asta îşi doreşte şi tot ce face Guvernul fără să-l întrebe - nici nu poţi să-l întrebi tot timpul, pentru că nu este foarte uşor de găsit - sau Parlamentul deranjează. Deci, va comunica doamna prim-ministru, va comunica ministrul de externe dacă va avea loc această întâlnire, asta nu e o problemă a PSD”


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...