„Iohannis este pe cale să divorțeze”. Antena 3 și Evz aruncă o nouă mizerie în spațiul public: „Am informații mai multe”

„Iohannis este pe cale să divorțeze”. Antena 3 și Evz aruncă o nouă mizerie în spațiul public: „Am informații mai multe”

„Iohannis este pe cale să divorțeze”. Antena 3 și Evz aruncă o nouă mizerie în spațiul public: „Am informații mai multe”. Mirel Curea, redactor sef adjunct al Evenimentului zilei, a declarat, sambata, la Antena 3, ca are infirmatii potrivit carora intre Klaus Iohannis si Carmen Iohannis sunt „niste probleme foarte serioase”. „Am informatii mai multe, insa nu am si probe”, a sustinut Curea, conform  Aktual24.ro .

Declaratia lui Curea a fost facuta in contextul in care Antena 3 a anuntat ca Iohannis a mers singur la schi, sambata.

„Din nou, seful statului a fost singur. Este pentru a treia oara, in aceasta luna, cand Iohannis se afiseaza in public fara sotie. N-a fost nici la concertul de la Ateneul Roman si nici astazi n-a aparut in public”, a declarat prezentatoarea Antena 3.

Ea l-a invitat apoi Mirel Curea sa comenteze acest „subiect”.

„Stiu, dar nu va pot spune pentru ca nu avem probe. Daca avem doi adulti, soti si sotie, nu avem prea multe variante. Inseamna ca intre ei sunt niste probleme foarte serioase, numai probleme foarte serioase fac ca doi adulti sa stea deoparte unul de celalat. Sa nu ne miram daca o sa auzim de oficializarea unei rupturi in viitor. Am informatii mai multe, insa nu am si probe”, a spus Mirel Curea.

Prezentatoarea Antena 3 i-a atras insa atentia ca, totusi, „prima doamna nu lipseste de la vizite” precum a fost cea in Marea Britanie. Curea a recurs la o marlanie in raspunsul sau.

„Nu lipseste la niciuna dintre vizitele sau iesirile in care se poate duce in rochie scurta cu maneca scurta. Probabil ca pe partia de schi nu se putea duce in rochita cu maneca scurta si de aceea a ramas acasa”, a declarat redactorul sef adjunct al EVZ.

EVZ este patronat de Dan Andronic, un penal care este acuzat de DNA in trei dosare legate de mai multe infractiuni grave.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu