Iohannis îi mai dă o lovitură lui Dragnea :)))! Omul desemnat de PSD, la șefia DIICOT!

Iohannis îi mai dă o lovitură lui Dragnea :)))! Omul desemnat de PSD, la șefia DIICOT!

Iohannis îi mai dă o lovitură lui Dragnea :)))! L-a numit șef la DIICOT pe procurorul propus de Tudorel Toader. Plângerea lui Ludovic Orban împotriva Vioricăi Dăncilă și a lui Dragnea e ca și clasată.

Președintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru numirea în funcţia de procuror-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a lui Oliver-Felix Bănilă – pe o perioadă de 3 ani, potrivit Administrației Prezidențiale.

G4Media. a scris în 10 iulie, citând surse oficiale, că Iohannis îl va numi pe Felix Bănilă, propus de ministrul justiției la șefia DIICOT. Tudorel Toader a transmis propunerea CSM pe data de 14 mai, care i-a dat aviz pozitiv pe data de 5 iunie, iar pe data de 11 iunie propunerea a fost trimisă președintelui Iohannis. Pe data de 17 mai, procurorul general, Augustin Lazăr, i-a prelungit actualului șef DIICOT, Daniel Horodniceanu, delegarea pe funcție cu șase luni.

La acel moment, doi parlamentari PSD, Cătălin Rădulescu și Adrian Țuțuianu, au amenințat cu suspendarea președintelui Iohannis din cauza faptului că întârzie cu numirea, însă potrivit surselor G4Media.ro decizia de numire nu are legătură cu o eventuală acțiune de suspendare.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...