Iohannis: Prefer ca în final să avem nişte Legi ale Justiţiei cu care să putem să mergem înainte

Iohannis: Prefer ca în final să avem nişte Legi ale Justiţiei cu care să putem să mergem înainte

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la Legile Justiţiei, că preferă să fie elaborate acte normative cu care să se poată merge înainte, menţionând că parcursul acestora a fost "foarte discutabil" şi a determinat "cel mai mare scandal public pe care l-a creat Parlamentul României vreodată".

"Sunt conştient de pârghiile constituţionale pe care le am", a spus şeful statului.

El a amintit că legile nu au ajuns încă la Administraţia Prezidenţială.

"În momentul în care vor ajunge la mine (...) o să fac o declaraţie pe această temă, cum văd calitatea legilor, ce paşi îmi imaginez eu că trebuie făcuţi, pentru că, până la urmă, cred că trebuie să pornim de la premisa, dacă tot am umblat atât de mult la aceste legi şi dacă Parlamentul, cu demersurile pe aceste Legi ale Justiţiei, a creat cel mai mare scandal public pe care l-a creat Parlamentul României vreodată, măcar acum, pe final, să facem în aşa fel încât aceste legi să le aducem într-o formă care este bună pentru România", a afirmat preşedintele.

În opinia sa, "ar fi păcat, după atâtea discuţii, după atâta scandal, să avem nişte legi proaste".

"Eu prefer ca, în final, cu tot parcursul care a fost foarte discutabil să avem totuşi nişte legi cu care putem să mergem înainte", a subliniat Klaus Iohannis. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...