Irinel Columbeanu, despre fosta iubită: „Aș vrea să o invit în alte locuri pe Oana, nu unde stau eu acum”

Irinel Columbeanu, despre fosta iubită: „Aș vrea să o invit în alte locuri pe Oana, nu unde stau eu acum”

Printre femeile care au trecut prin viața lui Irinel Columbeanu se numără și Oana Cojocaru, o brunetă mai tânără decât el cu 40 de ani, alături de care fostul milionar de la Izvorani s-a afișat de multe ori la evenimente mondene și la shopping, potrivit Click!.

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru. FOTO Facebook

Cei doi s-au iubit timp de trei ani, până în 2021 când s-au despărțit definitiv. Irinel Columbeanu ar vrea să o reîntâlnească pe tânără, dar nu la azil.

„Ne mai scriem, mai vorbim, acum știu că este la ea acasă, la părinții ei, la Bacău, la Comănești. Oana nu a fost niciodată aici, la mine, nici nu cred că o să vină. Nici nu am invitat-o, unde să o invit, în camera unde stau? Eu aș vrea să o invit în alte locuri pe Oana mult mai frumoase, nu unde stau eu acum. Plus că nu i-am zis niciodată să vină la mine să mă viziteze”, a spus, pentru Click!, Irinel Columbeanu .

„Nu țin post. Nu am fost din acea branșă”

Irinel Columbeanu spune că, în prezent, duce un trai liniștit la azilul de bătrâni din Ghermănești , unde se bucură de delicatese culinare zi de zi, chiar dacă a început Postul Paștelui.

„Nu țin post, nu am ținut niciodată post, nu doar acum. Așa am fost eu mereu. Nu am fost din acea branșă”, a precizat, pentru Click!, fostul milionar de la Izvorani.

Articolul integral, în Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?