Iubirile secrete ale fostei Prime Doamne a Franței. Carla Bruni: „Dacă m-ar înșela, i-aș tăia gâtul în somn!”

Iubirile secrete ale fostei Prime Doamne a Franței. Carla Bruni: „Dacă m-ar înșela, i-aș tăia gâtul în somn!”

Fostă Primă Doamnă a Franței arată incredibil la 56 de ani pe care îi împlinește astăzi. Fost model, cântăreaţă şi actriţă italiană, Carla Bruni, înainte de a-l cuceri pe seful statului francez, a avut relaţii cu alţi bărbaţi celebri, printre care Mick Jagger, Eric Clapton şi Donald Trump.

Bruni a negat doar ultimul nume, declarând că e doar un zvon.

Carla Bruni, fostă Primă Doamnă a Franței FOTO Profimedia

Cert este că are o atracţie pentru oamenii politici controversaţi. La fel ca Donald Trump, Sarkozy a stârnit numeroase controverse în timpul mandatului său. Însă Carla Bruni nu a ţinut cont de toate acestea şi s-a îndrăgostit nebuneşte de el. Cel puţin aşa spunea la începutul relaţiei lor. „Dacă m-ar înşela, aş fi capabilă de gesturi nebuneşti. I-aş tăia gâtul sau urechile în somn“, declara ea.

Carla Bruni și Nicholas Sarkozy FOTO Profimedia

Carla Bruni și Nicholas Sarkozy FOTO Profimedia

În anului 2005, Cécilia Sarkozy, a doua soţie a preşedintelui francez, a părăsit domiciliul conjugal, în urma unei relaţii a lui Nicolas Sarkozy cu Anne Fulda, jurnalistă care provenea dintr-o familie de evrei originari din România. Cei doi s-au împăcat după câteva luni, dar au sfârşit prin a divorţa în 2007. La vremea respectivă, Nicols Sarkozy era deja preşedintele Franţei.

„Monogamia mă plictiseşte teribil...”

Câteva luni mai târziu, în februrie 2008, Sarkozy şi Bruni se căsătoreau într-un cadru restrâns, de doar 20 de persoane. Înainte de acest mariaj, artista declara: „Monogamia mă plictiseşte teribil... Sunt monogamă din când în când, dar prefer poligamia“.

Carla Bruni FOTO Profimedia

Carla Bruni FOTO Profimedia

Actualul soţ i-a schimbat însă viziunea asupra relaţiilor, se pare. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, iar preşedintele s-a îndrăgostit la prima vedere: "Carla, ai curaj să mă săruţi pe gură, chiar acum, în faţa tuturor?“, i-ar fi şoptit la ureche, apoi a condus-o acasă.

De Crăciun, în 2007, Sarkozy i-a dăruit inelul de logodnă care a costat nu mai puţin de 14.000 de dolari. „Am fost sedusă de inteligenţa lui. Are cinci sau şase creiere irigate remarcabil“, declara Carla Bruni. Probabil că dintr-unul dintre ele a pornit şi ideea de a avea un copil, astfel că cei doi au devenit părinţi în 2011, când Bruni a născut o fetiţă, Giulia. Nicolas Sarkozy a fost astfel primul preşedinte din istoria Franţei care a devenit tată în timpul mandatului.

Carla Bruni la Festivalul de la Cannes FOTO Profimedia

Carla Bruni la Festivalul de la Cannes FOTO Profimedia

Carla Bruni-Sarkozy (născută Gilberta Bruni Tedeschi la 23 decembrie 1967 în Torino) este o cantautoare și o fostă fotomodel italiano-franceză.

Carla a devenit cunoscută ca fotomodelul anilor 1990, cu o cotă destul de ridicată. După cariera de fotomodel a devenit muziciană, iar în anul 2002 a publicat, în limba franceză, albumul muzical Quelqu'un m'a dit, care a avut un succes deosebit, mai ales în Franța și Elveția. Glasul ei are un ton caracteristic domol și răgușit. În anul 2008 a primit cetățenia franceză.

Carla Bruni, pictorial sexy FOTO Profimedia

Carla Bruni, pictorial sexy FOTO Profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat