Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Jianu: Lângă acest program de guvernare cred că nu poate sta niciun Guvern, nu poate ține pasul

Dacă lângă un guvern poate sta un program de guvernare, lângă acest program de guvernare cred că nu poate sta niciun guvern, pentru că nu poate ține pasul, a declarat a declarat, luni, Florin Jianu, reprezentant al Consiliului Național pentru Întreprinderile Private Mici și Mijlocii (CNIPMMR) și fost ministru pentru Mediul de Afaceri.

"Dacă ar fi să parafrazez și eu un clasic în viață aș spune că dacă lângă un Guvern poate sta un program de guvernare, lângă acest program de guvernare cred că nu poate sta niciun Guvern, după câte vedem. Nu poate ține pasul", a spus Florin Jianu, întrebat de jurnaliști despre o posibilă remaniere sau schimbare a guvernului.

Acesta a subliniat importanța stabilității și predictibilității pentru mediul de afaceri.

"Primul lucru pe care mediul de afaceri îl cere constant reprezintă stabilitatea și predictibilitatea. Dacă există un Guvern, există o majoritate parlamentară, haide măcar să creăm o stabilitate. Timp de un an de zile acest Guvern să își facă treaba după care se trage linie și vedem ce anume trebuie schimbat. Suntem după numai șase luni de zile și vorbim deja de schimbarea Guvernului. Și știți cum încep lucrurile, sub formă de zvon, după care ele devin certitudine în câteva zile. Gândiți-vă la stabilitatea și predictibilitatea în mediu de afaceri, la mesajul și percepția investitorilor, investitorilor români sau investitorilor străini. Gândiți-vă ce înseamnă schimbarea unui Guvern din punct de vedere administrativ. Oamenii aceia numai să se așeze pe scaune le ia câteva luni să înțeleagă despre ce e vorba", a afirmat Jianu.

De asemenea, acesta a declarat că, în cazul în Guvernul va fi schimbat, CNIPMMR cere în mod clar ca Ministerul pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat să rămână în structura în care el a fost conceput.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Alex Dima, reporterul de la ProTV cu care Dragnea s-a purtat ca o jigodie a postat tot filmulețul!

2 Gelu Diaconu, fostul șef al Fiscului: „Ca cetățen a cărui viață și carieră au fost distruse de DNA condusă de …

3 VIDEO N-au avut curaj! Kovesi a ieșit de la audieri! Declarații INCENDIARE despre Ghiță!

4 VIDEO Dragnea, atac josnic la un jurnalist ProTV! Dementule, de ce nu te internezi la Bălăceanca dacă tot ai o…

5 BRRR! Liviu Avram / Lipiți această poză de ceea ce se întâmplă cu Kovesi și veți înțelege multe! Detalii care d…

recomandări

Te ia DNA: Toma Vărgatu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic