Jianu: Lângă acest program de guvernare cred că nu poate sta niciun Guvern, nu poate ține pasul

Jianu: Lângă acest program de guvernare cred că nu poate sta niciun Guvern, nu poate ține pasul

Dacă lângă un guvern poate sta un program de guvernare, lângă acest program de guvernare cred că nu poate sta niciun guvern, pentru că nu poate ține pasul, a declarat a declarat, luni, Florin Jianu, reprezentant al Consiliului Național pentru Întreprinderile Private Mici și Mijlocii (CNIPMMR) și fost ministru pentru Mediul de Afaceri.

"Dacă ar fi să parafrazez și eu un clasic în viață aș spune că dacă lângă un Guvern poate sta un program de guvernare, lângă acest program de guvernare cred că nu poate sta niciun Guvern, după câte vedem. Nu poate ține pasul", a spus Florin Jianu, întrebat de jurnaliști despre o posibilă remaniere sau schimbare a guvernului.

Acesta a subliniat importanța stabilității și predictibilității pentru mediul de afaceri.

"Primul lucru pe care mediul de afaceri îl cere constant reprezintă stabilitatea și predictibilitatea. Dacă există un Guvern, există o majoritate parlamentară, haide măcar să creăm o stabilitate. Timp de un an de zile acest Guvern să își facă treaba după care se trage linie și vedem ce anume trebuie schimbat. Suntem după numai șase luni de zile și vorbim deja de schimbarea Guvernului. Și știți cum încep lucrurile, sub formă de zvon, după care ele devin certitudine în câteva zile. Gândiți-vă la stabilitatea și predictibilitatea în mediu de afaceri, la mesajul și percepția investitorilor, investitorilor români sau investitorilor străini. Gândiți-vă ce înseamnă schimbarea unui Guvern din punct de vedere administrativ. Oamenii aceia numai să se așeze pe scaune le ia câteva luni să înțeleagă despre ce e vorba", a afirmat Jianu.

De asemenea, acesta a declarat că, în cazul în Guvernul va fi schimbat, CNIPMMR cere în mod clar ca Ministerul pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat să rămână în structura în care el a fost conceput.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”