Judecați voi!/Parlamentul va vota majorarea pensiilor speciale pentru militari și polițiști odată cu fiecare creștere a salariilor sau a soldelor

Judecați voi!/Parlamentul va vota majorarea pensiilor speciale pentru militari și polițiști odată cu fiecare creștere a salariilor sau a soldelor

Uniunea Militarilor şi Poliţiştilor „Mihai Viteazul”, condusă de Gabriel Oprea, anunță că susţine adoptarea de către Parlament a proiectului de Lege privind modificarea şi completarea Legii 223/2015 privind pensiile militare de stat, proiectul de modificare fiind iniţiat de către deputatul Ion Mocioalcă.

Proiectul de modificare a primit aviz pozitiv din partea Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaţilor, cameră decizională, şi urmează să fie supusă dezbaterii plenului.

Uniunea Militarilor şi Poliţiştilor „Mihai Viteazul” anunță că omul său, Ion Mocioalcă, deputat PSD, susține solicitările pensionarilor militari în Parlament. Mocioalcă e preşedintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaţilor şi vicepreşedinte al Uniunii Militarilor şi Poliţiştilor „Mihai Viteazul”. Mocioalcă nu a fost militar sau polițist, ci a fost manager la niște companii până în anul 2000 când a devenit parlamentar.

Propunerea legislativă se referă, în principal, la aspectele privind actualizarea ori de câte ori se majorează solda de grad/salariul gradului profesional şi/sai solda de funcţie/salariul de funcţie al militarilor, poliţiştilor şi funcţionarilor publici cu statut special, scrie  Curentul .


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă