Julio Iglesias și-a amânat, din motive medicale, concertele prevăzute până în 26 martie

Julio Iglesias și-a amânat, din motive medicale, concertele prevăzute până în 26 martie

Julio Iglesias și-a amânat, din motive medicale, toate concertele prevăzute în perioada 5-26 martie, ''timp în care va fi examinat de doctori pentru a vedea dacă artistul își poate relua turneul'' mondial de promovare a celui mai recent album al său, ''Mexico'', relatează EFE, citând un anunț făcut joi de reprezentanții celebrului cântăreț.

Deocamdată, în afara tratamentelor legate de nervul sciatic, care îl afectează de mai multă vreme, agenda lui prevede un concert în Porto Rico, în 30 martie, și alte două, în 24 aprilie și 29 aprilie, la New Orleans și, respectiv, Miami.

Ulterior, el urmează să traverseze Atlanticul pentru a apărea, în luna mai, în fața publicului din Emiratele Arabe Unite, Israel și România. Potrivit paginii sale oficiale de internet, interpretul de 72 de ani, își va continua spectacolele în Monaco, în iulie, și apoi în Spania, în august, pentru a reveni în septembrie în America, mai precis, în Mexic și Guatemala.

Știrea despre problemele medicale cu care se confruntă Julio Iglesias apare la numai câteva săptămâni după ce renumitul interpret a dezmințit informația că ar fi intenționat să renunțe în curând la aparițiile pe scenă. Cu acea ocazie, el a afirmat că are concerte contractate până în anul 2019.

Cu o carieră artistică de 48 de ani, Julio Iglesias a înregistrat peste 80 de discuri, în 14 limbi, începând din 1968, și a vândut peste 300 de milioane de albume, situându-se în top 10 al muzicienilor cu cele mai mari vânzări din toate timpurile.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...