Kate Middleton a pozat pentru Vogue, marcând centenarul ediţiei britanice a revistei de modă - GALERIE FOTO

Kate Middleton a pozat pentru Vogue, marcând centenarul ediţiei britanice a revistei de modă - GALERIE FOTO

Ducesa de Cambridge şi-a făcut debutul în fotografie de modă, pozând pe coperta Vogue cu ocazia aniversării a celor 100 de ani ai ediţiei britanice a revistei de modă, urmând-o astfel pe regretata Diana, Prinţesa de Wales, care pozase în urmă cu 19 ani pe coperta prestigioasei publicaţii.

Kate Middleton a pozat pentru Vogue, marcând centenarul ediţiei britanice a revistei de modă

Ducesa de Cambridge a fost fotografiată de Josh Olins în Norfolk, unde trăieşte cuplul regal britanic, împreună cu cei doi copii, iar fotografiile sunt suficiente pentru a umple 10 pagini ale revistei de modă.

Vogue a dezvăluit coperta ediţiei din iunie a revistei de modă, pe site-ul său web, portretizând-o pe Kate, în vârstă de 34 de ani, într-o zonă rurală purtând o pălărie verde închis, o haină maro şi o bluză albă, informează Reuters.

Fotografiile sunt rezultatul unei colaborări dintre revistă şi National Portrait Gallery din Marea Britanie, care va expune două dintre portretele realizate de fotograf în expoziţia "Vogue 100: A Century of Style/ Vogue 100: Un secol de stil". Fotograf amator ea însăşi, Kate Middleton patronează National Portrait Gallery şi va vedea expoziţia miercuri.

Pozând pentru prima oară pe coperta unei reviste, în speţă pe cea a ediţiei britanice a Vogue, Kate succedă prinţesei Diana care a apărut cu graţie pe coperta Vogue de patru ori. Ultimul său pictorial, surprins de fotograful Patrick Demarchelier a fost în 1997, anul morţii sale. Un alt pictorial Vogue al Dianei, realizat tot de Demarchelier, o arată pe prinţesă îmbrăcată în alb-negru şi purtând o tiara, imaginea fiind expusă şi ea la expoziţia de la National Portrait Gallery.

Pictorialul lui Kate Middleton este realizat pentru a fi unul memorabil la rândul său. Stilizat de unul dintre stiliştii seniori ai revistei, Lucinda Chambers, fotografia o surprinde pe Ducesa de Cambridge într-o ipostază extrem de naturală, zâmbind radios, cu un machiaj minimalist, într-o stare relaxată şi senină.

Fotograful Josh Olins a declarat pentru Huffington Post cu această ocazie: “Aceste a fost primul pictorial al ducesei pentru o revistă şi a fost o reală bucurie să lucrez cu ea, are un talent înnăscut”, a exprimat fotograful care a primit undă verde de la National Portrait Gallery şi de la Palatul Kensington. Fotograful de origine britanică care trăieşte în New York lucrează regulat pentru Vogue şi a realizat campanii de fotografie pentru case de modă prestigioase precum Calvin Klein şi Louis Vuitton.

O sursă a revistei a dezvăluit că Ducesa de Cambridge s-a consultat îndeaproape cu directorul de stil în privinţa vestimentaţiei chic şi adecvate regiunii campestre. Pe fotografia de copertă, Kate este surprinsă purtând un trenci Burberry şi o cămaşă de 293 de lire a aceleiaşi case de modă. Pălăria verde este de la magazinul vintage Beyond Retro.

Într-o altă serie de fotografii, Kate apare surprinsă sprijinindu-se de un gard de lemn, din faţa unei ferme de cărămidă, purtând o pereche de pantaloni drepţi marca Burberry (695 de lire) şi un top în dungi roşii şi negre marca Petit Bateau.

Potrivit editorului şef al revistei, Alexandra Shulman care a fost la sesiunea foto: “Ducesa l-a privit pe Josh cum a potrivit lumina şi a pus o multitudine de întrebări. A fost alegerea sa de a poza în acea imagine unde se sprijină de poartă pentru că soarele de după-amiază a fost deosebit în acea zi.”

În fotografie, maşina cuplului, Landrover Defender, poate fi abia zărită. În timp ce echipa de securitate a Prinţului William conduce mai multe maşini de lux marca Discovery Landrover, ducesa preferă să conducă mai puţin pretenţiosul Defender.
Shulman a declarat că sesiunea foto a durat întreaga zi, “într-un câmp în josul drumului. În jur erau mai multe ferme care au fost folosite ca spaţii de schimb vestimantar. Am fost foarte norocoşi cu vremea şi am avut un soare strălucitor în mare parte a zilei.”

Conform unui purtător de cuvânt de la Palatul Kensington, miercuri va fi “pentru prima oară” când Kate va vedea imaginile sugerând că aceasta nu a avut ultimul cuvânt de spus asupra portofoliului de imagini care, se pare, că nu au fost retuşate decât pe alocuri.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

2 Un general ceh le dă vești proaste ucrainenilor: Tancurile Leopard sunt supraevaluate și nu sunt o „armă minune”

3 Șucu și Copos cu nevestele...

4 Incredibilă poveste /

5 Foarte interesante amănunte...