La 52 de ani, Anca Țurcașiu dezvăluie cum stă cu dragostea

La 52 de ani, Anca Țurcașiu dezvăluie cum stă cu dragostea

Anca Țurcașiu, una dintre cele mai îndrăgite vedete din lumea artistică de la noi, a divorțat în urmă cu trei ani, după un mariaj care a durat mai bine de 20 de ani.

Cântăreața a vorbit deschis despre noul status din viața ei și a recunoscut că este singură, dar dispusă la o nouă relație de iubire.

„Sunt într-o solitudine, ca să nu-i spun singurătate, am foarte mulți prieteni. Nu am întâlnit încă persoana de brațul căreia să mă agăț, bărbatul de brațul căruia să mă agăț, dar sunt convinsă că va veni”, a spus Anca Turcașiu, conform Spynews.ro.

Vedeta de 52 de ani este într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își arate formele pe rețelele sociale.

”Bărbații sunt foarte timizi, foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum. Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii. Cum m-aș duce eu acum să îl cunosc pe Bradley Cooper, de exemplu. Eu m-aș duce normal, cumva, pentru că înțeleg că e doar o meserie aceasta, dar totuși ai așa un sentiment… Primesc foarte multe complimente și normal că mă fac să mă simt foarte bine, eu și sunt un om vesel, deschis, sociabil, zâmbitor, cald, adică nu sunt cu nasul pe sus sau să mă port într-un anume fel. Consider că sunt un om absolut normal”, declara ea în cadrul unui interviu pentru Viva!.


Citește și:

populare
astăzi

1 Pe „valoarea” asta o fi întrebat-o vreodată Fiscul cum justifică luxul impertinent în care trăiește?

2 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

3 Omul ăsta știe când spune ce spune despre Ciolacu...

4 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

5 VIDEO Dramoletă la Găești, cu o femeie amendată după ce și-a prins soțul cu amanta în mașină