Leacuri "băbeşti" pentru acnee care dau rezultate

Leacuri "băbeşti" pentru acnee care dau rezultate

Leacul neştiut pentru acnee şi coşuri

Aspirina

Este un medicament potrivit pentru a combate acneea pe propriul ei teritoriu, deoarece contine acid salicilic, unul dintre cei mai inversunati inamici ai acestei afectiuni. Fa-ti o masca de fata zdrobind 5-7 tablete de aspirina in apa plata, pentru a crea o pasta. Adauga o lingurita de miere organica, amesteca ingredientele si intinde compozitia pe fata, unde va ramane de la 7 pana la 15 minute. Atentie! Daca esti alergica la aspirina, nu folosi acest tratament!

Laptele

Cu totii il avem in frigider, dar stiai ca iti poate imbunatati aspectul tenului? Amesteca o cana si jumatate de zahar brun cu trei lingurite de lapte si o lingurita de miere organica. Apoi freaca amestecul pe fata, pentru a exfolia si a-ti tonifia tenul. Grasimea din lapte va hidrata tenul, in vreme ce acidul lactic va ajuta la indepartarea fina a celulelor de piele moarta care iti blocheaza porii. Persoanele cu piele grasa ar trebui sa foloseasca lapte cu un continut scazut de grasime.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Ce știe? / Surprinzătoarea declarație a lui Rareș Bogdan despre Cozmin Gușă și George Simion

3 În două sate din România prețurile caselor sunt mai mari decât în București sau Corbeanca

4 Scârbit, Andrei Caramitru reacționează la atacurile aberante ale useriștilor după ce a îndrăznit să-l critice pe „Mesia neprihănitul”

5 Milionar în criptomonede răpit în București