Scârbit, Andrei Caramitru reacționează la atacurile aberante ale useriștilor după ce a îndrăznit să-l critice pe „Mesia neprihănitul”

Scârbit, Andrei Caramitru reacționează la atacurile aberante ale useriștilor după ce a îndrăznit să-l critice pe „Mesia neprihănitul”

Andrei Caramitru, fiul regretatului Ion Caramitru, cunoscut analist economic mai ales în spațiul online, a avut o postare pe Facebook prin care a pus pe masă suma de 100.000 de euro, promisă celor care vor veni cu dovezi privind în special implicarea sa în afaceri imobiliare.

Remarcându-se în ultimul timp cu atacuri constante la adresa primarului Nicușor Dan, Andrei Caramitru a fost acuzat în mediul virtual că ar avea anumite interese ascunse, referitoare la sectorul imobiliar din Capitală.

”Aveți oportunitatea să vă îmbogățiți!!!! 100.000 de EUR!!! În 3 săptămâni! Vi-i dau eu, mă angajez aici public.

Condiție: Dacă cineva vine cu documente - dovezi clare cum că:

- eu sau familia mea avem cel mai mic interes de dezvoltare imobiliară în București (terenuri, drepturi litigioase și alte chestii, orice fel de contract cu vreun dezvoltator acum sau în trecut). Casa în care stau nu se pune, da?

- orice leu primit oricând în trecut sau orice contract cu vreun partid, candidat sau vreun dezvoltator sau vreo persoană implicată în piața imobiliară.

- orice leu primit oricând din contracte cu statul.

- orice acțiune sau obligațiune deținută la vreun dezvoltator sau ceva legat de piața imobiliară.

Hai, bre. Nu mai acuzați degeaba. Veniți cu dovezi precise.

E trist că trebuie să fac asta, dar îmi e scârbă de câte acuzații absurde primesc. Veniți cu dovezi și primiți 100.000 de EUR. Premiu.

Hai, martorii lui Mesia neprihănitul. La muncă”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 A început Coldea să vorbească? / „Sebastian Ghiță este folosit, în prezent, de unii decizionali de la Belgrad și are legături cu o serie de interfețe ec…

3 Uite o chestie care chiar merită citită...

4 1.000.000 lei într-un singur an

5 Încă un șef de Poliție „decapitat” de DNA!