Lindsey Pelas, antrenament incendiar în natură

Lindsey Pelas, antrenament incendiar în natură

Urmăritorii de pe Instagram ai fotomodelului Lindsey Pelas au avut parte de o mare surpriză. Blonda de 29 de ani a dezvăluit, prin intermediul unui videoclip, exercițiile care o ajută să rămână într-o formă de invidiat.

Îmbrăcată extrem de provocator, cu o bustieră roz care îi evidenția decolteul generos, Lindsey le-a arătat celor 8,8 milioane de urmăritori cum se menține atât de tonifiată și sexy.

Aflată în natură, bomba sexy s-a filmat în timp ce explica și realiza diverse mișcări de antrenament. Astfel, Lindsey a exemplificat cum se poate lucra zona abdomenului și pieptului, desigur, într-o manieră foarte atrăgătoare pentru urmăritorii săi.

Videoclipul a fost „gustat” de fanii blondinei, strângând peste 50.000 de vizualizări și aproape 11.800 de aprecieri în numai câteva ore.

„Uau, ce rapidă ești! Totuși, cum reușești să arăți atât de bine în timp ce te antrenezi?”, s-a întrebat un fan. „Ce frumoasă ești, Lindsey. Ce antrenament minunat! Mulțumesc, mi-ai făcut ziua mai bună”, a scris un al doilea urmăritor.

„Lindsey, inocența se reflectă pe fața ta. Ești frumoasă pentru că ai o inimă frumoasă și bună. Sper să rămâi așa și să nu te lași prinsă în lumea asta haotică. Protejează-ți inima și inocența”, a spus un al treilea fan, ceea ce a făcut-o pe Lindsey să îi răspundă și să îi mulțumească pentru mesaj.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 „Vrem 1,5 milioane euro sau publicăm pozele“

4 O dobitoacă

5 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului