LIVE PROTEST de amploare al taximetriștilor! Forțe masive ale Jandarmeriei, aduse de urgență la fața locului!

LIVE PROTEST de amploare al taximetriștilor! Forțe masive ale Jandarmeriei, aduse de urgență la fața locului!

PROTEST de amploare al taximetriștilor! Forțe masive ale Jandarmeriei, aduse de urgență la fața locului!Circulație puternic perturbată în centrul Bucureștiului de un protest al taximetriștilor. Bd Lascăr Catargiu, blocat de la hotelul Minerva până în Piața Victoriei.

Circulația în centrul Bucureștiului este puternic perturbată luni seara de un protest al taximetriștilor, care acuză în principal aplicațiile gen UBER. Circulația pe Lascăr Catargiu este restricționată dinspre Piața Româna, bulevardul fiind ocupat în mare parte de taxiuri.

20:53 - Taximetristii au inconjurat o masina despre care banuiesc ca are legatura cu Uber si chiar au incercat sa o rastoarne, relateaza Digi24. Pana la urma a venit un politist care i-a oprit si l-a legitimat pe soferul blocat in trafic.

20:50 Circulația a fost redeschisa în Piața Victoriei, după ce manifestanții anti-PSD s-au retras spre scuarul din mijlocul pieței. În continuare bulevardul Lascăr Catargiu e blocat de taximetriști.

20:45 - Mihai Sora este fotografiat in Piata Victoriei. Seniorul miscarii Rezist anuntase pe Facebook ca va fi prezent la protest.

20:33 - Jandarmii au venit in numar mai mare, incercand sa impiedice blocarea circulatiei si sa separe cele doua tabere care protesteaza in Piata Victoriei. O femeie ii cere unei jandarmerite sa nu mai apere "hotii". Se scandeaza "Justitie, nu coruptie!".

Taximetriștii spun că protestează deoarece sunt nemulțumiți de „ilegalitățile” legate de UBER și alte aplicații de ride sharing.

Taximetriști prezenți la protest au declarat că nu au luat autorizație și s-au hotărât să protesteze din „disperare”.

Taximetriștii au luat-o spre Piața Victoriei, unde s-au alăturat celor câteva sute de persoane care protestau în fața Guvernului împotriva unei ordonanțe de urgență privind completele de 5 judecători care ar putea deschide calea revizuirii unor sentințe definitive.

În Piața Victoriei sunt circa 500 de persoane în total.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...