MĂCEL în PSD! Dragnea îi face PLÂNGERE PENALĂ lui Zgonea!

MĂCEL în PSD! Dragnea îi face PLÂNGERE PENALĂ lui Zgonea!

Țărănușul a turbat după ce a fost umilit de Zgonea în Camera Deputaților! Tocmai a anunțat că va depune plângere penală după ce legea lui de rahat a fost respinsă! 

Legea defăimării a provocat scandal în plenul Camerei Deputaţilor. Iniţial, conducerea Camerei a anunţat că legea a fost adoptată. Câteva minute mai târziu, însă, parlamentarii şi-au dat seama că nu a fost întrunit numărul necesar de voturi pentru ca proiectul iniţiat de liderul PSD Liviu Dragnea să treacă. 

Social-democraţii au cerut apoi reluarea votului prin apel nominal, însă liberalii s-au opus acestei proceduri. Cel care a pus punct certurilor a fost chiar Liviu Dragnea, care a spus că va reiniţia o lege cu acelaşi conţinut.

„152 pentru, 105 împotrivă, 24 abțineri, proiect adoptat”, anunța Florin Iordache.

„Cartele prezente în sală: 315. Au votat pentru 152, în consecință legea nu a trecut”, a revenit deputatul.

„Am mai constatat astăzi cu mare regret că, din păcate, conducerea Camerei Deputaţilor a achiziționat un sistem electronic care pune sub semnul întrebării în mod real votul la toate legile care au fost votate până acum. Vă rog să constatați, domnul Florin Iordache, măcar țineți-vă de ultima afirmație că legea a picat și o să reinițiez, să reiau procedura. O să mă ocup personal atunci când se votează să voteze oameni și nu cartele”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a anuntat apoi ca va face plangere penala pentru fapta, acuzand ca votul la legea defaimarii a fost fraudat din cauza faptului ca sistemul de vot nu a functionat corespunzator. 

El a acuzat „o mana criminala” in spatele acestei disfunctionalitati si a cerut Biroului permanent sa faca o ancheta interna si sa analizeze posibilitatea reluarii de votului pe legea initiata de el.

Revenim cu amănunte


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa