MĂCEL în PSD! Dragnea încearcă, din pușcărie, să rămână președinte? Dăncilă N-A fost validată încă!

MĂCEL în PSD! Dragnea încearcă, din pușcărie, să rămână președinte? Dăncilă N-A fost validată încă!

MĂCEL în PSD! Dragnea încearcă, din pușcărie, să rămână președinte? Dăncilă N-A fost validată încă! Și acesta ar fi fost și motivul real al amânării congresului PSD pentru 23 august, nu drama de la Caracal, așa cum a mințit Dăncilă!

Viorica Dăncilă a fost aleasă în Congresul PSD în funcția de președinte al PSD, dar alegerea s-a făcut în baza unui nou statut al partidului, adoptat chiar în cadrul aceluiași Congres.

Conform legii, statutul partidului trebui validat de către judecători. Astfel, statutul PSD a ajuns pe masa judecătorilor de la Tribunalul București, dar în data de 22 iulie această cauză a fost amânată, informează Antena 3.

Astăzi, surpriză, judecătorii de la Tribunalul București au cerut acte suplimentare de la PSD și n-au dat nicio decizie în ceea ce privește statutul partidului!

Practic, la acest moment, Viorica Dăncilă nu este președinte plin al PSD ci doar președinte interimar, ca urmare a deciziei CEX ce a succedat condamnării lui Liviu Dragnea.

Problema pentru PSD ar fi convocarea statutară a Congresului din 23 august, în care doresc să o desemneze pe Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro