MAI: 18 sesizări de posibile contravenții sau infracțiuni ce au legătură cu procesul electoral, înregistrate până la prânz

MAI: 18 sesizări de posibile contravenții sau infracțiuni ce au legătură cu procesul electoral, înregistrate până la prânz

De la deschiderea secțiilor de votare și până la ora 12,00, la nivel național, au fost înregistrate 18 sesizări de posibile contravenții sau infracțiuni ce au legătură cu procesul electoral, a anunțat, duminică, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog.

* LIVE UPDATE Alegeri parlamentare 2016

"De la deschiderea secțiilor de votare și până la această oră, la nivel național, au fost înregistrate 18 sesizări de posibile contravenții sau infracțiuni care au legătură cu procesul electoral. Efectivele MAI verifică cu operativitate orice sesizare primită pentru a stabili dacă aspectele semnalate se confirmă sau nu. Cele mai multe sesizări, respectiv 11, au fost semnalate în mediul urban. Până la acest moment sunt în curs de cercetare patru situații privind săvârșirea unor posibile infracțiuni", a menționat Dajbog cu prilejul unei declarații de presă.

Ea a adăugat că nu au fost înregistrate incidente majore care să afecteze ordinea publică sau desfășurarea în bune condiții a procesului electoral.

AGERPRES/(A — autor: Iulia Carciog, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

2 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…

5 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…