Maramureş: Cercetare internă a IPJ după o intervenţie a poliţiştilor şi luptătorilor SAS în comuna Ardusat

Maramureş: Cercetare internă a IPJ după o intervenţie a poliţiştilor şi luptătorilor SAS în comuna Ardusat

Conducerea IPJ Maramureş a demarat o cercetare internă după apariţia în spaţiul public a unor imagini filmate la intervenţia în comuna Ardusat a poliţiştilor din localitate şi de la Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Toxice, însoţiţi de luptători din Serviciul de Acţiuni Speciale, secvenţe în care apare un bătrân care cade la pământ după ce ar fi fost lovit de un luptător mascat.

"Conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la modalitatea concretă în care s-a realizat intervenţia poliţiştilor la punerea în aplicare a mandatelor de percheziţie domiciliară, iar la finalizarea acestora, dacă se va impune, se vor dispune măsurile legale" a informat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

Intervenţia echipelor mixte din poliţie a avut loc pe 31 decembrie, într-un dosar care viza mai multe persoane din comuna Ardusat suspectate că sunt implicate în comercializarea de produse pirotehnice care ar fi urmat să fie utilizate pentru noaptea de Revelion.

În timpul intervenţiei trupelor speciale, aproape 200 de persone s-au aflat în stradă, majoritatea fără a purta mască de protecţie şi manifestându-se ostil la adresa forţelor de intervenţie. AGERPRES / (AS - autor: Leontin Cupar, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA