Maramureş: Percheziţii domiciliare în Sighetu Marmaţiei la persoane implicate în contrabanda cu ţigări

Maramureş: Percheziţii domiciliare în Sighetu Marmaţiei la persoane implicate în contrabanda cu ţigări

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Maramureş au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în municipiul Sighetu Marmaţiei, care se află în vecinătatea frontierei cu Ucraina, confiscând ţigări de contrabandă în valoare de 24.000 de lei, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cosma.

Potrivit acesteia, acţiunea a avut loc sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, fiind puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete.

"În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate 39.000 de ţigarete (1.950 de pachete), provenite din activităţi de contrabandă, în valoare de peste 24.000 de lei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale", a precizat Ionela Cosma.

Conform aceleiaşi surse, acţiunile desfăşurate au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, al poliţiştilor Grupei Canine, criminaliştilor şi poliţiştilor Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...