Maramureş: Tânără răpită de pe stradă, recuperată de poliţişti

Maramureş: Tânără răpită de pe stradă, recuperată de poliţişti

O tânără care a fost ridicată, duminică, prin forţă de pe o stradă din vecinătatea Hotelului Carpaţi din municipiul Baia Mare a fost recuperată de poliţişti în urma a trei apeluri telefonice la numărul de urgenţă 112, efectuate de martori oculari, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Potrivit acesteia, imediat după lansarea primului apel telefonic o echipă de poliţişti a demarat acţiunile de căutare a automobilului implicat în acţiunea de răpire a tinerei.

"După aproximativ 41 de minute de la sesizare, autoturismul în care se afla acesta a fost oprit de poliţişti pe strada Gutinului din oraşul Baia Sprie. Atât tânăra de 17 ani, cât şi conducătorul auto, de 19 ani, se află la sediul Poliţiei, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a precizat Florina Meteş.

Conform unor martori oculari care au reuşit să filmeze răpirea cu ajutorul telefonului mobil, proprietarul maşinii a stat în parcarea Hotelului Carpaţi din Baia Mare şi în momentul apariţiei acesteia a forţat-o să urce în maşină. O parte dintre martori au încercat să-l oprească pe şofer, însă n-au reuşit, între timp solicitând poliţia să intervină. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...