Marcel Vela, după avizul negativ: S-a votat politic; parlamentarii PSD nu mai au ce căuta în Parlament

Marcel Vela, după avizul negativ: S-a votat politic; parlamentarii PSD nu mai au ce căuta în Parlament

Marcel Vela, propus pentru funcţia de ministru de Interne, a declarat, după ce a primit aviz negativ din partea comisiilor parlamentare de specialitate, că a fost un vot politic, iar "parlamentarii PSD nu mai au ce căuta în Parlament, deoarece votează la comandă".

"Normal, s-a votat politic, eu mi-am prezentat punctele de vedere, cred că cel mai bine a fost faptul că cetăţenii României au văzut că ceea ce vrem noi să facem este pentru binele României. Propunerile de eficientizare a Ministerului Afacerilor Interne, tot ceea ce am făcut până acum ca activitate în ultimele trei luni sunt măsuri care aduc plus valoare în relaţia ministerului cu cetăţenii. Votul acesta negativ arată încă odată că PSD-ul, parlamentari puşi în funcţii de deputaţi sau de senatori din pixul domnului Dragnea, nu mai au ce căuta în Parlament, votează la comandă şi ar trebui să plece acasă. Aşadar, susţin alegerile anticipate", a afirmat Marcel Vela.

El a precizat că, totuşi, a sperat să primească un aviz pozitiv din partea comisiilor parlamentare de specialitate.

"Dacă dânşii au ales să se exprime într-un aviz negativ, trăim într-o ţară liberă, au votat aşa cum i-a îndemnat conştiinţa şi conducerea partidului. (...) Puteam să mai stau trei ore, să-i conving că Ministerul Afacerilor Interne este pe drumul bun", a spus Vela.

Acesta a menţionat că au fost făcute 117 teste de integritate în MAI de către Direcţia Generală Anticorupţie.

"Următorul pas vor şi mai multe. Cei care au gânduri neortodoxe, neprofesioniste din structura Ministerului Afacerilor Interne s-ar putea să se gândească de două ori dacă şoferul oprit nu cumva îi oferă bani ca test de integritate. Şi atunci vreau să vă spun ceva, că nu pădurarul păzeşte pădurea, ci frica. Şi din acest motiv, îi anunţ pe toţi, să audă şi cei care n-au fost în cei 117: vom mări exponenţial testele de integritate la nivelul MAI", a precizat Vela.

El a primit aviz negativ pentru funcţia de ministru al Internelor din partea comisiilor parlamentare de specialitate. Au fost înregistrate 10 voturi "pentru", 15 "împotrivă" şi patru abţineri din partea membrilor Comisiilor pentru apărare de la Camera Deputaţilor şi Senat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

3 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

4 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

5 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…