Mare amator de prostituate tinere, Pieleanu a greșit grav estimările și pentru Dragnea și pentru Firea, pe banii lor

Mare amator de prostituate tinere, Pieleanu a greșit grav estimările și pentru Dragnea și pentru Firea, pe banii lor

În epoca Dragnea, Marius Pieleanu era un fel de eminență cenușie. Pe mâna lui a organizat PSD referendumul pentru familie despre care Pieleanu garanta că va fi validat cu peste 30% greșind cu aproximativ 10% estimărea prezenței la urne. În ianuarie 2012, Pieleanu a fost demascat de procurori ca și client al curvelor de lux din bordelul basarabeanului Efim Potval, poreclit Fima. Sociologul a fost martor în dosarul penal deschis pe numele ”peștelui” de peste Prut, alături de alți 21 de beneficiari ai serviciilor sexuale oferite de prostituatele acestuia, scrie  Curentul .

În august 2012 Pieleanu a fost invitat la sediul DIICOT să dea explicaţii și în dosarul de prostituţie în care era cercetată Andreea Marta, soţia lui Codruț Marta, prostituată și proxenetă de lux, condamnată între timp cu suspendare.

Bineînțeles că această pasiune a lui Pieleanu pentru sex contra cost nu l-a împiedicat să furnizeze în continuare sondaje de opinie și să fie invitat semipermanent în studiourile Antenei 3 unde spune întotdeauna ce trebuie să spună. Surse apropiate de familia Pieleanu ne-au declarat că cei doi soți au fost pe punctul de a divorța după ce Ileana Pieleanu, comisar-șef la Administrația Penitenciarelor nu a mai putut suporta mișto-urile colegilor și articolele care tot aminteau despre soțul curvar.

Ca să o îmbuneze, Pieleanu a aranjat cu Dan Voiculescu să o bage pe nevastă-sa la Curtea de Conturi, numirea făcând-o Parlamentul României. Deși CV-ul nu o califica pentru un post de consilier de conturi, Ileana Manuela Pieleanu (foto dreapta) a fost instalată în 2014 în funcție la recomandarea Partidului Conservator. Conform declarației sale de avere Ileana Pieleanu încasează 5000 de Euro lunar, bani cu care își poate cumpăra atâtea.

Acum Pieleanu este în centrul unui nou scandal după ce Gabriela Firea i-a transmis în direct la televizor marţi seară că aşteaptă scuze de la Curs-Avangarde, cu care PSD a încheiat un contract pentru exit-pollul prezentat duminică seară la Antena 3.
De cealaltă parte, Pieleanu i-a transmis lui Firea că va primi toate explicaţiile ştiinţifice pentru diferenţele dintre exit-poll şi votul din cursul zilei.

Însă Firea s-a dezlănțuit:
Gabriela Firea: A fost un exit-poll comandat de PSD. Aşteptăm scuze pentru că după exit-poll oamenii noştri au fost demobilizaţi în toate secţiile de votare, au fost alungaţi din secţii: ”Aţi pierdut, plecaţi, de ce mai staţi aici?”.
Marius Pieleanu: În clipa în care BEC va finaliza numărătoarea, veţi primi evoluţia votului pe minute dacă vreţi şi explicaţiile ştiinţifice. Gabriela Firea: Atunci cum ştiaţi ce se va întâmpla a doua zi?
Marius Pieleanu: Nu ştiu despre ce vorbiţi.
Gabriela Firea.: Avem prieteni comuni care mi-au transmis că dumneavoastră ştiaţi ce se va întâmpla a doua zi. Eu ştiam că sunteţi sociolog nu Nostradamus.
Marius Pieleanu: Deci aţi auzit de la un prieten…
Gabriela Firea: Unii sunt lângă dumneavoastră în platou. Nu veţi putea.
Marius Pieleanu: Lăsaţi-ne pe noi să ne ocupăm de explicarea instrumentelor cu care am lucrat.
Gabriela Firea: E bine spus instrumentele, reveniţi la realitate. Sunt instrumente, dar nu sociologice, din altă zonă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?