Marian Vanghelie: „Sunt suspect într-un alt dosar pentru că am încercat să influențez un martor”

Marian Vanghelie: „Sunt suspect într-un alt dosar pentru că am încercat să influențez un martor”

 Marian Vanghelie a vorbit în direct la Antena 3 despre noul dosar în care este cercetat. Fostul edil al sectorului 5 este acuzat că ar fi încercat să influențeze martorul.

 „Acum o lună de zile, un martor, un ospătar, care declară că mi-a plătit denunțătorul trei mese și când îl cheamă explică că nu s-a întâmplat așa ceva și că Marian Vanghelie și-a plătit mesele și că președinta pe bună dreptate i-a spus că a declarat altceva. A spus că își recunoaște semnătura, dar am fost chemat dimineață la 7 jumătate. Întai am scris-o de mână, m-au pus să o semnez, el spunând foarte clar că i se citea ce să scrie, procedura este în felul următor: DNA te cheamă și îi pune în față: ori intră la mărturie mincinoasă, ori l-am influențat eu. Sunt suspect într-un alt dosar pentru că am încercat să influențez un martor”, a declarat Vanghelie.

Știre inițială: Marian Vanghelie a fost preț de jumătate de oră în această dimineață la DNA. Întrebat în ce calitate s-a prezentat, fostul primar a mărturisit că aceea de talentat.

 „Am venit în calitate de talentat. Ce pot să vin eu atâta timp cât eu spun de dimineața până seara ce s-a întâmplat și de ce suntem în momentul de față așa cum suntem, că economia nu mai funcționează, oamenii de afaceri s-au dus dracului din țară, alții sunt morți, politicieni nu mai există. Avem prim-miniștri și miniștri din Teleorman, e totul minunat. E singura instituție care funcționează în România. Asta trebuie de aplaudat poate”, a declarat Marian Vanghelie la ieșire de la DNA.

Întrebat despre înregistrările apărute în presă, fostul edil al sectorului 5 a precizat: „Eu pot să vă spun că în următoarele zile or să apară niște lucruri frumoase. Eu vă zic că o să apară, nu că le fac eu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale