Mario Iorgulescu îi sfidează pe procurori: Ce face în Italia, deşi s-a deschis un dosar penal pe numele său

Mario Iorgulescu îi sfidează pe procurori: Ce face în Italia, deşi s-a deschis un dosar penal pe numele său

Gino Iorgulescu şi-a scos băiatul din ţară, iar acum, un tip care a provocat un accident mortal, conducând beat şi drogat, îşi petrece timpul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Au trecut 112 zile de la accidentul pe care Mario Iorgulescu l-a provocat la data 8 septembrie şi în urma căruia Daniel Vicol (24 de ani) şi-a pierdut viaţa. La scurt timp după producerea acestei tragedii, care a lăsat un copil de doar câteva luni fără tată, Cristian Tudor Popescu a spus că Mario (24 de ani) nu va face nicio zi de închisoare! Iniţial, mulţi au crezut că reputatul jurnalist exagerează.

Deocamdată însă, spusele sale se confirmă, iar asta pentru că Mario Iorgulescu a fost scos repede din ţară!

Sub pretextul că ar avea nevoie de internare la un spital din Italia, deşi n-avea acordul medicilor din ţară, Mario a ajuns la o clinică de la Milano. Între timp, starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit radical, iar fiul fostului fotbalist mănâncă singur şi vorbeşte cu cei din jur. Chiar şi aşa însă, potrivit informaţiilor obţinute de Antena 3, refuză să aibă vreun dialog cu procurorii care se ocupă de cazul său! Iar asta în ciuda faptului că pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din cuplă şi vătămare corporală!

La accidentul de la 8 septembrie, Mario Iorgulescu a intrat pe contrasens la volanul unui Aston Martin, a intrat într-un Audi în care se afla Daniel Vicol şi l-a ucis pe loc pe acesta. Ulterior, s-a dovedit că Iorgulescu jr avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, înainte de a se urca la volan.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

3 Ultimele informații certe

4 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?

5 Un imbecil sinistru! Aceasta este adevărata față a PSD! Niște grohăitori în cloaca de prostie pe care au între…