Marius Tucă, despre banii câştigaţi din presă scrisă şi TV: Salariul Andreei Esca era o glumă faţă de cât câştigam eu

Marius Tucă, despre banii câştigaţi din presă scrisă şi TV: Salariul Andreei Esca era o glumă faţă de cât câştigam eu

Întrebat dacă ar fi existat un moment în care să îşi facă propria televiziune, Marius Tucă a răspuns: „Am avut. Dar nu am făcut asta pentru că îmi era bine. Câştigam atât de mult, bănuiesc, nu vreau să exagerez, să nu se supere Andreea pe mine, că salariul Andreei era o glumă faţă de cât câştigam eu atunci – şi ca şef de ziar şi ca om care făcea televiziune. Era vorba de bani foarte mulţi”.

„Şi atunci au fost foarte multe propuneri de a face televiziune, dar îmi era atât de bine – aveam un show de succes, eram director de ziar, câştigam foarte bine, se născuse Daria… Şi nu, nu (n.r. am fost tentat)”, a mai explicat jurnalistul, potrivit Gândul .

Marius Tucă a admis însă că în momentul de faţă ar face lucrurile diferit. „Da, aş schimba. Aş face acea televiziune. Aş lua şi un radio, de atunci, să-l fac. Sunt multe lucruri pe care le-aş schimba. Aş face un ziar care să fie al meu. Şi astăzi aş face. Cu toate riscurile. Şi cu toate discuţiile că s-a terminat presa scrisă. Nu. Este un punct şi de la capăt. Sunt convins că va exista o resetare a lumii în care trăim cu tot ceea ce presupune ea: pandemie, război, dispariţia presei scrise, această lipsire permanentă de drepturi şi libertăţi. Nu va dura la nesfârşit. Ca atunci când ai puroi la o măsea: la un moment dat se sparge”, a mai spus Marius Tucă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”