Matilda Pascal Cojocărița, despre fostul soț care a bătut-o. „S-a întâmplat, n-a fost o nenorocire“ VIDEO

Matilda Pascal Cojocărița, despre fostul soț care a bătut-o. „S-a întâmplat, n-a fost o nenorocire“ VIDEO

Interpreta de muzică populară a avut un prim mariaj destrămat din cauza violenței domestice , dar a rămas prietenă cu fostul soț până la moartea lui.

Matilda Pascal Cojocărița, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“ FOTO Kanal D

Matilda Pasa Cojocărița (64 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară, dar în spatele unei cariere de succes se ascunde și multă suferință, după cum ea însăși a mărturisit, în mai multe rânduri.

Fosta Miss România - în 1979, a câștigat primul concurs de frumusețe din România comunistă, „Muncă, tinerețe și frumusețe“ – a declarat că frumusețea nu a fost întotdeauna un avantaj, mai ales în prima sa căsnicie, cu Ioan Cojocărița. Cei doi au fost căsătoriți 13 ani și au împreună un fiu, Alin. Însă mariajul lor a avut momente dificile, când fostul soț o lovea, așa cum a dezvăluit cântăreața în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“ , la Kanal D.

Matilda Pascal Cojocărița l-a părăsit pentru cel de-l doilea soț, Ștefan Cigu, însă a rămas în relații cu Ioan Cojocărița, în pofida perioadelor dificile prin care a trecut.

„Îi port respectul acolo unde este - pentru că a murit acum un an -, deoarece mi-a dăruit cel mai frumos cadou din lume: acest copil, Alin. La 21 de ani și jumătate, când m-am căsătorit cu el, a fost foarte frumos, o tinerețe frumoasă, un cuplu frumos, admirat de lume. Nu m-a întrebat niciodată unde mă duc, cu cine mă duc în turnee, la spectacole. Probabil era un om interiorizat, un om care suferea în interior, iar uneori se exterioriza prin a lovi.

O făcea! Cel puțin o dată-de două ori pe an o făcea... Dar o făcea urât... și n-aș fi meritat lucrul acesta, pentru că eram un om corect. A fost primul bărbat în viața mea și nu cred că aș fi meritat lucrul ăsta. Dar s-a întâmplat, n-a fost o nenorocire, mi-a rămas un prieten bun, foarte bun, tatăl copilului meu“, a declarat Matilda Pascal Cojocărița în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...